Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-19 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Old Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18742
Lichiresti Old Club WALLACHIA
4312 Tactiek univ
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66.9 gemiddelde waardering 61.4
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Łysiak speelt de bal door. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Hyjek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cobas Obarrio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cobas Obarrio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Michalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. Michalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 0:1

12e minuut.
Olszówka speelt de bal door. Budinić is nu in balbezit. Simón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simón krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Policht passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olszówka de bal. Olszówka geeft de bal voor. Karaś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 1:1

20e minuut.
Hyjek geeft de bal voor. Olszówka rent richting de bal. Olszówka geeft een lange en hoge pass. Karaś springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 2:1

31e minuut.
Linati verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Linati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linati krijgt een gele kaart. Cobas Obarrio raakt geblesseerd tijdens het duel. Millet komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Simón passt de bal in één keer door. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu passt de bal in één keer door. Millet rent richting de bal. Millet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Pudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budinić is nu in balbezit. Pudel verovert de bal door een tackle van achteren. Karaś onderschept slim de pass. Karaś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dantas onderschept slim de pass. Dantas speelt de bal door. Łysiak met een sublieme pass. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Michalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 53%, WALLACHIA 47%.
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 2:1

55e minuut.
Atencio onderschept slim de pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka met een sublieme pass. Karaś rent richting de bal. Karaś haalt uit met een fantastische trap. Orava bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olszówka zal de hoekschop nemen. Karaś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 3:1

63e minuut.
Cobas Obarrio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roma komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Olszówka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pudel de bal. Karaś onderschept slim de pass. Karaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 4:1

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taroni komt het veld opgelopen. Hoàng Thành komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bielicki zal de hoekschop nemen. Karaś springt en kopt de bal. Orava probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Millet is nu in balbezit. Roma is nu in balbezit. Millet rent richting de bal. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Michalczyk bokst de bal weg.

89e minuut.
Olszówka is nu in balbezit. Olszówka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zolović de bal. Budinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Budinić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 48%, WALLACHIA 52%.
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 5:1