Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA black stone
univ Tactiek ant D
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.3 gemiddelde waardering 61.4
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Daar is Xydakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădescu speelt de bal door. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 1:0

6e minuut.
Simón passt de bal met de wreef. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak speelt de bal door. Millet is nu in balbezit. Millet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Atencio geeft een lange en hoge pass. Bell geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aumente de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nadermann met de inworp. Balaci geeft een hoge lob. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal. Orava bokst de bal weg. Klungelig pakt Pudel de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - black stone 1:1

26e minuut.
Nadermann passt de bal zonder na te denken. Balaci rent richting de bal. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Xydakis rent richting de bal. Xydakis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 1:2

27e minuut.
Dantas geeft een hoge lob. Ranđić is nu in balbezit. Met opzet legt Cobas Obarrio zijn tegenspeler op de grond. Cobas Obarrio krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zolović onderschept slim de pass. Zolović passt de bal in één keer door. Grădescu met een sublieme pass. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Millet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simón wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 51%, black stone 49%.
WALLACHIA - black stone 1:2

51e minuut.
Zarabi passt de bal in één keer door. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Aumente heeft problemen om de bal te vangen. Millet rent richting de bal. Millet draait met de bal, schiet en ... Márcico bokst de bal weg. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - black stone 2:2

55e minuut.
Dantas onderschept slim de pass. Dantas geeft een hoge lob. Aumente bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seniuk komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Atencio geeft een hoge lob. Daar is Archip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bell kopt de bal weg. Seniuk rent richting de bal. Seniuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Aumente probeert de bal met de borst te controleren. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk rent richting de bal. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Márcico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Łysiak onderschept slim de pass. Łysiak geeft de bal voor. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. Márcico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 3:2

78e minuut.
Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zarabi. Khvadagiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taroni komt het veld opgelopen. Boldici komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Dantas de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - black stone 3:3

78e minuut.
Nadermann onderschept slim de pass. Nadermann passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 3:4

80e minuut.
Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis met een sublieme pass. Daar is Nadermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nadermann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khvadagiani kopt de bal weg. Atencio heeft problemen om de bal te vangen. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis haalt uit met een fantastische trap. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Khvadagiani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pudel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Łysiak kopt de bal weg. Seniuk heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Márcico bokst de bal weg. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - black stone 4:4

89e minuut.
Cobas Obarrio heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk rent richting de bal. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Aumente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łysiak neemt de hoekschop. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. Márcico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 42%, black stone 58%.
WALLACHIA - black stone 5:4