Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan WALLACHIA
Nancucheo Tactiek univ
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 8
67.6 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Balajcza speelt de bal door. Bottazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón begaat een overtreding. Simón krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Roma rent richting de bal. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ... Skourtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - WALLACHIA 0:1

13e minuut.
Paolantoni is nu in balbezit. Balajcza met een sublieme pass. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubin Kazan - WALLACHIA 1:1

27e minuut.
Atencio kopt de bal weg. Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Grădescu geeft de bal voor. Millet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - WALLACHIA 1:2

37e minuut.
Roma passt de bal in één keer door. Millet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jertec. Jertec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 37%, WALLACHIA 63%.
Rubin Kazan - WALLACHIA 1:2

50e minuut.
Atencio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grădescu de bal. Grădescu passt de bal met de wreef. Millet is nu in balbezit. Millet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bottazzo passt de bal in één keer door. Paolantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paolantoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balajcza neemt zijn aanloop. Mackett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cobas Obarrio komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Paolantoni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lord komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Seniuk passt de bal zonder na te denken. Bottazzo rent richting de bal. Simón begaat een overtreding. Simón krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Seniuk speelt de bal door. Bottazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubin Kazan - WALLACHIA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 39%, WALLACHIA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubin Kazan - WALLACHIA 2:2