Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Duelistii
univ Tactiek 223
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Zolović geeft de bal voor. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft de bal voor. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Duelistii 1:0

7e minuut.
Inworp. Biavaschi met een snelle inworp. Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu geeft de bal voor. Macone krijgt zijn hoofd ertegen. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Duelistii 1:1

15e minuut.
Cobas Obarrio rent richting de bal. Klungelig pakt Łysiak de bal. Łysiak passt de bal met de wreef. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap. Duque García bokst de bal weg.

26e minuut.
Grădescu speelt de bal door. Łysiak met een sublieme pass. Millet rent richting de bal. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Simón rent richting de bal. Simón geeft een lange en hoge pass. Grădescu kopt de bal weg. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuasalamony is nu in balbezit. Cobas Obarrio onderschept slim de pass. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Duelistii 2:1

35e minuut.
Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu passt de bal zonder na te denken. Horn speelt de bal door. Cortés rent richting de bal. Cortés geeft de bal voor. Mackett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Macone onderschept slim de pass. Macone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Duelistii 2:2

36e minuut.
Piža passt de bal zonder na te denken. Horn speelt de bal door. Macone is nu in balbezit. Macone draait met de bal, schiet en ... Mackett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Duelistii 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 62%, Duelistii 38%.
WALLACHIA - Duelistii 2:3

46e minuut.
Sieńko komt het veld opgelopen. Herr komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu met een sublieme pass. Simón speelt de bal door. Łysiak rent richting de bal. Łysiak schiet op doel. Duque García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu speelt de bal door. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Duque García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Duelistii 3:3

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Millet stond buitenspel. Roma komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mackett met een sublieme pass. Kilar kopt de bal weg. Zolović geeft de bal voor. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. Duque García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Dantas rent richting de bal. Bârzanu onderschept slim de pass. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Zolović heeft problemen om de bal te vangen. Herr is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu passt de bal met de wreef. Piža bereikt de bal nog maar net als eerste. Piža geeft een lange en hoge pass. Macone krijgt zijn hoofd ertegen. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 58%, Duelistii 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Duelistii 3:3