Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-08 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Duelistii Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 45776
Duelistii WALLACHIA
223 Tactiek univ
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65.4 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


16e minuut.
Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu passt de bal met de wreef. Macone is nu in balbezit. Macone schiet op doel. Orava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - WALLACHIA 1:0

25e minuut.
Horn onderschept slim de pass. Horn geeft een lange en hoge pass. Piža bereikt de bal nog maar net als eerste. Piža geeft een lange en hoge pass. Macone maakt een snoekduik en kopt de bal. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio geeft de bal voor. Biavaschi kan de bal niet met de borst controleren. Millet rent richting de bal. Millet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cobas Obarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Vujković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duelistii - WALLACHIA 1:1

44e minuut.
Horn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sieńko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 48%, WALLACHIA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duelistii - WALLACHIA 1:1

46e minuut.
Herr komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Biavaschi geeft de bal voor. Bârzanu is nu in balbezit. Simón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simón krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Piža met een sublieme pass. Sieńko is nu in balbezit. Sieńko probeert naar een medespeler te passen. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - WALLACHIA 1:2

57e minuut.
Simón is nu in balbezit. Simón geeft de bal voor. Cobas Obarrio kopt de bal weg. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een hoge lob. Vujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Vujković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - WALLACHIA 1:3

60e minuut.
Zolović heeft problemen om de bal te vangen. Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Macone rent richting de bal. Macone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herr is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seniuk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zolović speelt de bal door. Klungelig pakt Grădescu de bal. Grădescu passt de bal met de wreef. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Simón rent richting de bal. Simón passt de bal in één keer door. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen. Vujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko met een sublieme pass. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - WALLACHIA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 47%, WALLACHIA 53%.
Duelistii - WALLACHIA 2:3