Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA FC Anonymous
univ Tactiek hopaa-pa-pa
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
62 gemiddelde waardering 57.4
outstanding Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Bülbül rent richting de bal. Inworp. Łysiak met de inworp. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Millet is nu in balbezit. Millet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Anonymous 1:0

18e minuut.
Ciemny rent richting de bal. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas geeft een hoge lob. Langowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Niedbała probeert naar een medespeler te passen. Ciemny is nu in balbezit. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbül verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Gogola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Anonymous 2:0

35e minuut.
Zolović rent richting de bal. Dantas rent richting de bal. Dantas passt de bal in één keer door. Grădescu geeft de bal voor. Millet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Grădescu de bal. Miljak kopt de bal weg. Zolović controleert de bal met de borst. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gogola niet meer kan verder spelen. Hanganu komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Buitenspel voor Langowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Dantas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cobas Obarrio kopt de bal weg. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 49%, FC Anonymous 51%.
WALLACHIA - FC Anonymous 2:0

49e minuut.
Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft de bal voor. Millet springt en kopt de bal. Hanganu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Anonymous 3:0

51e minuut.
Łysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Anonymous 4:0

60e minuut.
Inworp. Seniuk komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu speelt de bal door. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Niedbała rent richting de bal. Niedbała passt de bal zonder na te denken. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny geeft een lange en hoge pass. Langowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Niedbała verovert de bal door een tackle van achteren. Niedbała passt de bal met de wreef. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 43%, FC Anonymous 57%.
WALLACHIA - FC Anonymous 4:0