Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA F.C. FRONTIERA
univ Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 64.4
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
Goldinas kopt de bal weg. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu probeert naar een medespeler te passen. Popescu is nu in balbezit. Popescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mackett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Amariei rent richting de bal. Amariei geeft een lange en hoge pass. Pudel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Atencio de bal onder controle te krijgen. Amariei geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dueñas geeft een hoge lob. Goldinas kopt de bal weg. Dantas rent richting de bal. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Popescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Atencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldinas is nu in balbezit. Goldinas haalt uit met een fantastische trap. Mackett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 0:1

19e minuut.
Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telli. Cobas Obarrio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Millet springt en kopt de bal. Dvéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczerba komt het veld opgelopen. Matos komt het veld opgelopen. Hagiu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Dantas rent richting de bal. Dantas passt de bal zonder na te denken. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón geeft de bal voor. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. Dvéri bokst de bal weg.

30e minuut.
Matos passt de bal zonder na te denken. Hagiu rent richting de bal. Hagiu passt de bal in één keer door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel. Mackett bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 0:2

33e minuut.
Idoraş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dantas geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Dvéri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:2

36e minuut.
Amariei rent richting de bal. Amariei met een sublieme pass. Goldinas is nu in balbezit. Goldinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:3

43e minuut.
Dueñas is nu in balbezit. Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. Dvéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 61%, F.C. FRONTIERA 39%.
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 2:3

51e minuut.
Portillo met de inworp. Amariei rent richting de bal. Grădescu maakt een afschuwelijke overtreding. Grădescu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Millet rent richting de bal. Millet passt de bal zonder na te denken. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seniuk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Amariei kopt de bal weg. Idoraş met een sublieme pass. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Mackett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 2:4

76e minuut.
Hagiu kopt de bal weg. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba passt de bal met de wreef. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Vascu rent richting de bal. Atencio geeft een lange en hoge pass. Seniuk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Telli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szczerba kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio rent richting de bal. Dueñas rent richting de bal. Cobas Obarrio onderschept slim de pass. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 55%, F.C. FRONTIERA 45%.
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 3:4