Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. FRONTIERA WALLACHIA
4-3-3 Tactiek univ
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
64.7 gemiddelde waardering 62
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


9e minuut.
Cobas Obarrio rent richting de bal. Millet rent richting de bal. Matos is nu in balbezit. Matos geeft een lange en hoge pass. Atencio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dantas is nu in balbezit. Hagiu begaat een overtreding. Dantas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zolović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Telli met een sublieme pass. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:0

22e minuut.
Cobas Obarrio onderschept slim de pass. Portillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cobas Obarrio raakt geblesseerd tijdens het duel. Taroni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Millet krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:1

26e minuut.
Inworp. Szczerba komt het veld opgelopen. Dueñas komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Atencio kopt de bal weg. Simón rent richting de bal. Simón geeft de bal voor. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Dvéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Cobas Obarrio de bal onder controle te krijgen. Dueñas onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. Dvéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Taroni met een sublieme pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas geeft een hoge lob. Vascu springt en kopt de bal. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mackett niet meer kan verder spelen. Orava komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Nuţiu probeert naar een medespeler te passen. Szczerba rent richting de bal. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu verovert de bal door een tackle van achteren. Hagiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Buitenspel voor Cobas Obarrio. Goede buitenspelval van de verdediging. Idoraş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 47%, WALLACHIA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:1

58e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Dantas is nu in balbezit. Idoraş onderschept slim de pass. Szczerba geeft een hoge lob. Vascu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 2:1

75e minuut.
Inworp. Seniuk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Hagiu passt de bal met de wreef. Szczerba rent richting de bal. Simón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Simón naar de kleedkamers voor een vroege douche. Szczerba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hagiu wilt de vrije trap nemen. Orava probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 42%, WALLACHIA 58%.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 2:1