Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-05 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6671
A.C.Oltenia C.F.FERDINAND
5D.3.6 Tactiek NICE
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 6
60.4 gemiddelde waardering 54.4
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
outstanding Verdedigen excellent


12e minuut.
Zawidzki speelt de bal door. Misiek probeert naar een medespeler te passen. Zawidzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses onderschept slim de pass. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Martorello is nu in balbezit. Diegs verovert de bal door een tackle van achteren. Diegs passt de bal in één keer door. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. Marszałek bokst de bal weg.

15e minuut.
Ubis Carandi geeft een lange en hoge pass. Misiek is nu in balbezit. Misiek geeft de bal voor. Diegs krijgt zijn hoofd ertegen. Marszałek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 1:0

18e minuut.
Liying is nu in balbezit. Liying passt de bal in één keer door. Płatosz is nu in balbezit. Płatosz haalt uit met een fantastische trap. Dolha probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Liying de bal. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 2:0

25e minuut.
Zawidzki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Özgür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 2:1

27e minuut.
Molka onderschept slim de pass. Molka geeft de bal voor. Misiek is nu in balbezit. Misiek geeft een hoge lob. Diegs krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
MacMichael speelt de bal door. Inworp. Molka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misiek geeft een hoge lob. Kibarses springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Płatosz schiet op doel. Ubis Carandi kopt de bal weg. Daar is Rosenthal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowski haalt uit met een fantastische trap. Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 2:2

35e minuut.
Ubis Carandi geeft de bal voor. Zawidzki rent richting de bal. Zawidzki passt de bal zonder na te denken. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Marszałek met een sublieme pass. Rosenthal rent richting de bal. Rosenthal geeft een hoge lob. Zawidzki heeft problemen om de bal te vangen. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marszałek probeert naar een medespeler te passen. Herrera kopt de bal weg. Misiek rent richting de bal. Misiek geeft een lange en hoge pass. Kibarses maakt een snoekduik en kopt de bal. Marszałek bokst de bal weg.

43e minuut.
Marszałek met een harde bal richting middenveld. Gorzkowski kopt de bal weg. Herrera is nu in balbezit. Płatosz verovert de bal door een tackle van achteren. Płatosz draait met de bal, schiet en ... Dolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorzkowski is nu in balbezit. Gorzkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 36%, C.F.FERDINAND 64%.
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 2:3

51e minuut.
Ubis Carandi geeft een lange en hoge pass. Diegs is nu in balbezit. Zawidzki begaat een overtreding. Diegs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Diegs kopt de bal weg. Binerowski heeft problemen om de bal te vangen. Kibarses rent richting de bal. Kibarses schiet op doel. Marszałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 3:3

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liying zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molka is nu in balbezit. Płatosz onderschept slim de pass. Płatosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Martorello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kibarses is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kibarses legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 4:3

78e minuut.
Misiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenthal geeft de bal voor. Kibarses springt en kopt de bal. Marszałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 5:3

82e minuut.
Marszałek probeert naar een medespeler te passen. Pawlusiński geeft een hoge lob. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka geeft een lange en hoge pass. Misiek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 6:3

85e minuut.
Tandecki is nu in balbezit. Tandecki passt de bal zonder na te denken. Alarcón speelt de bal door. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Zawidzki de bal. Alarcón is nu in balbezit. Diegs is nu in balbezit. Diegs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 29%, C.F.FERDINAND 71%.
A.C.Oltenia - C.F.FERDINAND 7:3