Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Sarandí F.C. Western Railway F.C
basesa Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
9.8 gemiddelde waardering 21.6
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
tragic Verdedigen average


14e minuut.
Vasen speelt de bal door. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez passt de bal zonder na te denken. Millaray rent richting de bal. Millaray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - Western Railway F.C 0:1

15e minuut.
Legue bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaray verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnet is nu in balbezit. Millaray verovert de bal door een tackle van achteren. Millaray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Juárez de bal. Juárez speelt de bal door. Vasen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Millaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millaray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Copes is nu in balbezit. Copes geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Chateaubriand de bal. Millaray verovert de bal door een tackle van achteren. Millaray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - Western Railway F.C 0:2

27e minuut.
Money probeert naar een medespeler te passen. Vasen is nu in balbezit. Vasen met een sublieme pass. Juárez rent richting de bal. Juárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaray onderschept slim de pass. Juárez rent richting de bal. Juárez schiet op doel. Daar is Feldberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Juárez is nu in balbezit. Juárez passt de bal zonder na te denken. Vasen geeft een lange en hoge pass. Millaray heeft problemen om de bal te vangen. Millaray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Schaievitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaievitch passt de bal met de wreef. Bertone is nu in balbezit. Bertone geeft een lange en hoge pass. Millaray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - Western Railway F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 76%, Western Railway F.C 24%.
Arsenal de Sarandí F.C. - Western Railway F.C 0:3

52e minuut.
Millaray schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Chateaubriand de bal onder controle te krijgen. Bertone geeft een lange en hoge pass. Millaray probeert de bal met de borst te controleren. Millaray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Inworp. Bertone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juárez is nu in balbezit. Juárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - Western Railway F.C 0:4

90e minuut.
Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaray onderschept slim de pass. Juárez rent richting de bal. Juárez schiet op doel. Dalby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - Western Railway F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 78%, Western Railway F.C 22%.
Arsenal de Sarandí F.C. - Western Railway F.C 0:5