Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx Smrtící vesnice
Tactiek www.attack.com
62% Balbezit 38%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 20.6
uitstekend Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Faltýnek verovert de bal door een tackle van achteren. Faltýnek passt de bal in één keer door. Šváblík rent richting de bal. Litera is nu in balbezit. Litera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Třebenický geeft de bal voor. Reissig kopt de bal weg. Daar is Kutílek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 1:0

17e minuut.
Kousal rent richting de bal. Konětopa onderschept slim de pass. Konětopa met een sublieme pass. Klungelig pakt Varhaník de bal. Varhaník schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Varhaník rent richting de bal. Varhaník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 2:0

20e minuut.
Kousal verovert de bal door een tackle van achteren. Kousal geeft een lange en hoge pass. Šváblík kan de bal niet met de borst controleren. Litera rent richting de bal. Litera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Diblík passt de bal zonder na te denken. Veyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyr geeft een lange en hoge pass. Kutílek rent richting de bal. Kutílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 3:0

30e minuut.
Veyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyr geeft een lange en hoge pass. Konětopa kopt de bal weg. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kousal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousal geeft de bal voor. Litera heeft problemen om de bal te vangen. Faltýnek is nu in balbezit. Faltýnek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozman geeft een hoge lob. Daar is Veyr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Husnik verovert de bal door een tackle van achteren. Husnik probeert naar een medespeler te passen. Diblík geeft de bal voor. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Třebenický met een sublieme pass. Reissig speelt de bal door. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Beránek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 41%, Smrtící vesnice 59%.
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 4:0

51e minuut.
Diblík probeert de bal aan de voet te houden. Třebenický speelt de bal door. Kutílek rent richting de bal. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Beránek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 5:0

57e minuut.
Schulmeister is nu in balbezit. Reissig verovert de bal door een tackle van achteren. Reissig probeert naar een medespeler te passen. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek geeft een lange en hoge pass. Beránek bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reissig neemt de hoekschop. Daar is Veyr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 6:0

59e minuut.
Faltýnek is nu in balbezit. Varhaník verovert de bal door een tackle van achteren. Varhaník passt de bal in één keer door. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Diblík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schulmeister met de inworp. Husnik rent richting de bal. Husnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Reissig onderschept slim de pass. Reissig passt de bal zonder na te denken. Kutílek rent richting de bal. Kutílek schiet op doel. Beránek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 7:0

72e minuut.
Matula is nu in balbezit. Matula probeert naar een medespeler te passen. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Reissig bereikt de bal nog maar net als eerste. Reissig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Litera bereikt de bal nog maar net als eerste. Litera passt de bal met de wreef. Veyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek rent richting de bal. Kutílek schiet op doel. Beránek bokst de bal weg. Daar is Kutílek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Beránek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Varhaník is nu in balbezit. Varhaník passt de bal met de wreef. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Beránek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 8:0

84e minuut.
Kousal is nu in balbezit. Kousal passt de bal in één keer door. Husnik probeert de bal met de borst te controleren. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beránek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Diblík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reissig heeft problemen om de bal te vangen. Reissig geeft de bal voor. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Faltýnek passt de bal in één keer door. Kousal probeert naar een medespeler te passen. Schulmeister rent richting de bal. Schulmeister geeft een hoge lob. Faltýnek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kousal zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bačo speelt de bal door. Kutílek rent richting de bal. Kutílek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 33%, Smrtící vesnice 67%.
FC Borek Maxx - Smrtící vesnice 9:0