Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-08 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: FC Adonis Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13020
livada cu pomi A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR .
aaa Tactiek SPATAKUS_99
48% Balbezit 52%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 53.1
average Schieten incredible
weak Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Carreras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barmby met de inworp. Kupidura rent richting de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ... Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Munaron kopt de bal weg. Rabczewski probeert de bal aan de voet te houden. Pisula is nu in balbezit. Pisula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barmby met de inworp. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura haalt uit met een fantastische trap. Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:1

11e minuut.
Marteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteinsson probeert naar een medespeler te passen. Barmby met een sublieme pass. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca schiet op doel. Pestana bokst de bal weg.

15e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Marteinsson speelt de bal door. Kupidura rent richting de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:2

18e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal zonder na te denken. Diagne Latyr met een sublieme pass. Marzocca rent richting de bal. Marzocca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pestana trapt de bal weg. Marteinsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Mammucari de bal. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Maguinho rent richting de bal. Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Munaron verovert de bal door een tackle van achteren. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula haalt uit met een fantastische trap. Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rabczewski geeft de bal voor. Abdelfattah is nu in balbezit. Oltean maakt een afschuwelijke overtreding. Oltean krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Barmby rent richting de bal. Barmby met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kupidura de bal onder controle te krijgen. Pisula is nu in balbezit. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Pestana trapt de bal weg van het doel. Diagne Latyr kopt de bal weg. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Marteinsson rent richting de bal. Marteinsson passt de bal zonder na te denken. Marzocca rent richting de bal. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Abdelfattah kopt de bal weg. Ursulescu heeft problemen om de bal te vangen. Ursulescu speelt de bal door. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca draait met de bal, schiet en ... Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Abdelfattah geeft een hoge lob. Rabczewski kopt de bal weg. Marteinsson met een sublieme pass. Kupidura rent richting de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 81%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 19%.
livada cu pomi - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:3

46e minuut.
Marteinsson met een sublieme pass. Diagne Latyr is nu in balbezit. Diagne Latyr probeert naar een medespeler te passen. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Diagne Latyr kopt de bal weg. Marteinsson probeert naar een medespeler te passen. Herrler heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vezzosi verovert de bal door een tackle van achteren. Csurka met een sublieme pass. Vezzosi rent richting de bal. Marzocca onderschept slim de pass. Marzocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:4

57e minuut.
Vezzosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca onderschept slim de pass. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:5

65e minuut.
Pestana met een sublieme pass. Marteinsson is nu in balbezit. Marteinsson passt de bal met de wreef. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mammucari probeert naar een medespeler te passen. Ursulescu speelt de bal door. Marteinsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Marzocca de bal. Marzocca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ursulescu is nu in balbezit. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal in één keer door. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca draait met de bal, schiet en ... Pestana bokst de bal weg. Kupidura rent richting de bal. Kupidura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:6

75e minuut.
Mammucari rent richting de bal. Pisula verovert de bal door een tackle van achteren. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:7

79e minuut.
Marteinsson probeert naar een medespeler te passen. Marzocca is nu in balbezit. Met opzet legt Munaron zijn tegenspeler op de grond. Munaron krijgt een gele kaart. Marzocca roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Marzocca kan niet meer verder spelen. Myeni komt het veld opgelopen. Marteinsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pisula rent richting de bal. Pisula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Diagne Latyr heeft problemen om de bal te vangen. Mammucari rent richting de bal. Diagne Latyr verovert de bal door een tackle van achteren. Diagne Latyr geeft een lange en hoge pass. Kupidura springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 82%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 18%.
livada cu pomi - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:7