Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiinta-Oltenia C.S.Universitatea Craiova
oltenia Tactiek 352
37% Balbezit 63%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Dziekanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sonntag speelt de bal door. Veiksmonis is nu in balbezit. Veiksmonis haalt uit met een fantastische trap. Beraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - C.S.Universitatea Craiova 1:0

9e minuut.
Pajka rent richting de bal. Pajka geeft een lange en hoge pass. Juul kopt de bal weg. Hacılı rent richting de bal. Hacılı schiet op doel. Krušper bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stiinta-Oltenia - C.S.Universitatea Craiova 1:1

10e minuut.
Ramelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli probeert naar een medespeler te passen. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı schiet op doel. Krušper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - C.S.Universitatea Craiova 1:2

13e minuut.
Fedorko passt de bal met de wreef. Pajka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramelli. Pajka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pajka kan niet meer verder spelen. Perdigones komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Pulver rent richting de bal. Pulver geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perdigones met een snelle inworp. Fedorko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sonntag rent richting de bal. Fedorko verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorko met een sublieme pass. Dziekanowski rent richting de bal. Dziekanowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Veiksmonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kart is nu in balbezit. Veiksmonis verovert de bal door een tackle van achteren. Veiksmonis haalt uit met een fantastische trap. Beraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Perdigones geeft een lange en hoge pass. Gacker rent richting de bal. Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Krušper werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - C.S.Universitatea Craiova 1:3

44e minuut.
Sonntag is nu in balbezit. Sonntag passt de bal met de wreef. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 72%, C.S.Universitatea Craiova 28%.
Stiinta-Oltenia - C.S.Universitatea Craiova 1:3

53e minuut.
Juul kopt de bal weg. Łączyński geeft de bal voor. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Krušper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - C.S.Universitatea Craiova 1:4

58e minuut.
Sonntag passt de bal met de wreef. Gaspar is nu in balbezit. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. Beraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Maus speelt de bal door. Malovrh met een sublieme pass. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - C.S.Universitatea Craiova 2:4

79e minuut.
Lesmo heeft problemen om de bal te vangen. Malovrh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigones maakt een afschuwelijke overtreding. Perdigones krijgt een gele kaart. Malovrh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sonntag met een snel genomen vrije trap. Veiksmonis krijgt zijn hoofd ertegen. Beraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Łączyński kopt de bal weg. Fedorko rent richting de bal. Fedorko geeft een hoge lob. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - C.S.Universitatea Craiova 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 54%, C.S.Universitatea Craiova 46%.
Stiinta-Oltenia - C.S.Universitatea Craiova 2:5