Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dorienii F.C. Petrolistul Boldești
antrenam Tactiek mojo
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 64.3
poor Schieten outstanding
weak Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogas passt de bal in één keer door. Dũng is nu in balbezit. Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dũng is nu in balbezit. Dogas is nu in balbezit. Dogas met een sublieme pass. Alberghini rent richting de bal. Alberghini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng haalt uit met een fantastische trap. Kurzynowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:1

9e minuut.
Fořt kopt de bal weg. Dogas is nu in balbezit. Dogas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dũng de bal. Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:2

15e minuut.
Athanasiadis speelt de bal door. Dogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogas passt de bal in één keer door. Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Končík maakt een afschuwelijke overtreding. Dogas raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellingham zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rozumek probeert de bal aan de voet te houden. Dũng is nu in balbezit. Dũng haalt uit met een fantastische trap. Kurzynowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurzynowski speelt de bal door. Dogas kopt de bal weg. Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:3

21e minuut.
Dũng rent richting de bal. Dũng passt de bal zonder na te denken. Dogas rent richting de bal. Dũng rent richting de bal. Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:4

23e minuut.
Zötzsche heeft problemen om de bal te vangen. Alberghini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zötzsche. Alberghini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Alberghini kan niet meer verder spelen. Cheng-Young komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bağırov. Bellingham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bellingham zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheng-Young heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ... Kurzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bağırov kopt de bal weg. Lara geeft een lange en hoge pass. Kulacsik heeft problemen om de bal te vangen. Dũng is nu in balbezit. Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Knak is nu in balbezit. Knak passt de bal met de wreef. Bigos met een sublieme pass. Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kulacsik geeft een hoge lob. Fina kopt de bal weg. Dogas speelt de bal door. Klungelig pakt Dũng de bal. Dũng draait met de bal, schiet en ... Kurzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Končík is nu in balbezit. Končík passt de bal in één keer door. Rozumek rent richting de bal. Rozumek geeft een hoge lob. Bağırov kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Athanasiadis passt de bal met de wreef. Knak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knak speelt de bal door. Dũng is nu in balbezit. Dũng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dogas probeert naar een medespeler te passen. Ţigănaş is nu in balbezit. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos onderschept slim de pass. Bigos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bigos probeert naar een medespeler te passen. Dogas probeert naar een medespeler te passen. Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Dũng schiet op doel. Kurzynowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dorienii 78%, F.C. Petrolistul Boldești 22%.
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:5

48e minuut.
Cheng-Young haalt uit met een fantastische trap. Sočejevas probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bigos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurzynowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Athanasiadis speelt de bal door. Daar is Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dũng passt de bal met de wreef. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dogas geeft een lange en hoge pass. Kulacsik kopt de bal weg. Bigos is nu in balbezit. Cheng-Young rent richting de bal. Cheng-Young haalt uit met een fantastische trap. Kurzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barcă verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Myllykangas met een sublieme pass. Dogas geeft een hoge lob. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ... Kurzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:6

58e minuut.
Končík probeert naar een medespeler te passen. Fořt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Athanasiadis. Fořt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fořt kan niet meer verder spelen. Kalvet komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bigos geeft een hoge lob. Sočejevas geeft een lange en hoge pass. Ţigănaş probeert de bal aan de voet te houden. Cheng-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:7

76e minuut.
Bigos passt de bal in één keer door. Dogas rent richting de bal. Dogas geeft een lange en hoge pass. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:8

80e minuut.
Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos onderschept slim de pass. Bigos met een sublieme pass. Cheng-Young rent richting de bal. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dorienii 64%, F.C. Petrolistul Boldești 36%.
dorienii - F.C. Petrolistul Boldești 0:8