Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-26 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: ALEFSTAR Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
ALEFSTAR Tractoristii I.S.B.
Attack Tactiek tactica
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten redelijk
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Chillan geeft de bal voor. Büttler rent richting de bal. Büttler passt de bal zonder na te denken. Hiçyorulmaz controleert de bal met de borst. Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Veseliu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tilkowski is nu in balbezit. Tilkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEFSTAR - Tractoristii I.S.B. 0:1

10e minuut.
Tilkowski speelt de bal door. Diaconu is nu in balbezit. Büttler begaat een overtreding. Büttler krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Öngen rent richting de bal. Öngen probeert naar een medespeler te passen. Tilkowski is nu in balbezit. Tilkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hiçyorulmaz kopt de bal weg. Yandemian is nu in balbezit. Yandemian speelt de bal door. Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chillan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durleci is nu in balbezit. Yandemian verovert de bal door een tackle van achteren. Yandemian geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen passt de bal met de wreef. Tilkowski rent richting de bal. Tilkowski draait met de bal, schiet en ... Büttler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEFSTAR - Tractoristii I.S.B. 0:2

31e minuut.
Hiçyorulmaz rent richting de bal. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Tilkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Revheim geeft de bal voor. Daar is Tilkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski onderschept slim de pass. Tilkowski draait met de bal, schiet en ... Veseliu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Chillan rent richting de bal. Chillan passt de bal in één keer door. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Tilkowski rent richting de bal. Tilkowski schiet op doel. Veseliu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Hiçyorulmaz passt de bal zonder na te denken. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski rent richting de bal. Tilkowski haalt uit met een fantastische trap. Veseliu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Yandemian rent richting de bal. Yandemian probeert naar een medespeler te passen. Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski haalt uit met een fantastische trap. Veseliu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chillan kan de bal niet met de borst controleren. Chillan geeft een hoge lob. Büttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski onderschept slim de pass. Tilkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Demirian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakurdzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEFSTAR 77%, Tractoristii I.S.B. 23%.
ALEFSTAR - Tractoristii I.S.B. 0:2

50e minuut.
Büttler geeft de bal voor. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan begaat een overtreding. Chillan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Diaconu is nu in balbezit. Büttler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diaconu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Revheim met een snel genomen vrije trap. Büttler rent richting de bal. Diaconu rent richting de bal. Diaconu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALEFSTAR - Tractoristii I.S.B. 0:3

52e minuut.
Yandemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandemian met een sublieme pass. Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski draait met de bal, schiet en ... Veseliu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEFSTAR - Tractoristii I.S.B. 0:4

54e minuut.
Durleci rent richting de bal. Hiçyorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyorulmaz passt de bal in één keer door. Diaconu heeft problemen om de bal te vangen. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandemian rent richting de bal. Tilkowski is nu in balbezit. Tilkowski haalt uit met een fantastische trap. Büttler probeert de bal aan de voet te houden. Veseliu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bakurdzhiev geeft een hoge lob. Tilkowski kopt de bal weg. Daar is Diaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yandemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandemian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bakurdzhiev met een sublieme pass. Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Daar is Büttler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu rent richting de bal. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. Veseliu bokst de bal weg.

66e minuut.
Mavrocordat controleert de bal met de borst. Yandemian is nu in balbezit. Mavrocordat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mavrocordat krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Brzytwa probeert de bal met de borst te controleren. Hiçyorulmaz met een sublieme pass. Tilkowski rent richting de bal. Daar is Tilkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilkowski draait met de bal, schiet en ... Veseliu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Ringo de bal onder controle te krijgen. Chillan is nu in balbezit. Chillan geeft een lange en hoge pass. Tilkowski is nu in balbezit. Tilkowski draait met de bal, schiet en ... Veseliu bokst de bal weg.

75e minuut.
Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci geeft een lange en hoge pass. Gascoigne kopt de bal weg. Öngen is nu in balbezit. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEFSTAR - Tractoristii I.S.B. 0:5

77e minuut.
Hiçyorulmaz speelt de bal door. Tilkowski rent richting de bal. Tilkowski passt de bal in één keer door. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Bakurdzhiev met een snelle inworp. Daar is Chillan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chillan geeft een lange en hoge pass. Tilkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Veseliu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Durleci passt de bal in één keer door. Chillan rent richting de bal. Chillan geeft de bal voor. Diaconu rent richting de bal. Diaconu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Veseliu speelt de bal door. Öngen kopt de bal weg. Daar is Durleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. Veseliu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEFSTAR - Tractoristii I.S.B. 0:6

89e minuut.
Durleci rent richting de bal. Durleci geeft de bal voor. Bakurdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu verovert de bal door een tackle van achteren. Greavu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEFSTAR 75%, Tractoristii I.S.B. 25%.
ALEFSTAR - Tractoristii I.S.B. 0:6