Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.BOOMLORD as sinauti
442b Tactiek cu tupeu
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 55.6
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Calandrino onderschept slim de pass. Nağıyev speelt de bal door. de Araújo rent richting de bal. de Araújo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nağıyev probeert naar een medespeler te passen. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi probeert wanhopig de bal te grijpen. Manojlović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - as sinauti 0:1

12e minuut.
Carabelli met een sublieme pass. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński probeert naar een medespeler te passen. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bükszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Milický bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stroh. Milický raakt geblesseerd tijdens het duel. Milický zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fajth rent richting de bal. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Holz rent richting de bal. Inworp. Holz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäkeläinen is nu in balbezit. Mäkeläinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ignat rent richting de bal. Ignat met een sublieme pass. Göksu rent richting de bal. Mäkeläinen rent richting de bal. Mäkeläinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mosiński met een sublieme pass. Nağıyev is nu in balbezit. Nağıyev passt de bal zonder na te denken. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Assche geeft de bal voor. Fajth is nu in balbezit. Fajth passt de bal zonder na te denken. Mosiński is nu in balbezit. Mosiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlović probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Calandrino met een snelle inworp. Assche geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 47%, as sinauti 53%.
F.C.BOOMLORD - as sinauti 0:1

53e minuut.
Carabelli passt de bal met de wreef. Daar is Holz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holz speelt de bal door. Mäkeläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkeläinen haalt uit met een fantastische trap. Tobin bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calandrino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nağıyev geeft een hoge lob. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo schiet op doel. Bükszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calandrino met de inworp. Ignat onderschept slim de pass. Mosiński kan de bal niet met de borst controleren. Nağıyev geeft de bal voor. Bükszegi bokst de bal weg. de Araújo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - as sinauti 0:2

77e minuut.
Ignat geeft een lange en hoge pass. Milický geeft de bal voor. Radzewicz rent richting de bal. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ignat onderschept slim de pass. Nağıyev onderschept slim de pass. Nağıyev passt de bal met de wreef. de Araújo rent richting de bal. de Araújo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 54%, as sinauti 46%.
F.C.BOOMLORD - as sinauti 0:2