Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tápiószőlős KSE. ZsozsoCarp.Team
Sweep Tactiek új 442
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Vanoverschelde onderschept slim de pass. Chirilă onderschept slim de pass. Chirilă passt de bal met de wreef. Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - ZsozsoCarp.Team 0:1

19e minuut.
Figurski probeert naar een medespeler te passen. Nazarszuk rent richting de bal. Nazarszuk passt de bal in één keer door. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ... Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Flankengott met een sublieme pass. Holmvik speelt de bal door. Chirilă heeft problemen om de bal te vangen. Chirilă geeft een lange en hoge pass. Votava maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Brás bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava onderschept slim de pass. Kamen rent richting de bal. Votava onderschept slim de pass. Votava schiet op doel. Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Chirilă onderschept slim de pass. Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ... Bernacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - ZsozsoCarp.Team 0:2

34e minuut.
Holmvik geeft de bal voor. Daar is Vanoverschelde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kamen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Brás rent richting de bal. Wańkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wańkowicz met een sublieme pass. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarszuk passt de bal met de wreef. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - ZsozsoCarp.Team 0:3

43e minuut.
McManaman is nu in balbezit. Tobescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tobescu passt de bal in één keer door. Hue is nu in balbezit. Hue haalt uit met een fantastische trap. Ilouk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lónyay is nu in balbezit. Votava onderschept slim de pass. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - ZsozsoCarp.Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 63%, ZsozsoCarp.Team 37%.
Tápiószőlős KSE. - ZsozsoCarp.Team 0:4

47e minuut.
Wańkowicz rent richting de bal. Holmvik is nu in balbezit. Holmvik speelt de bal door. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă geeft een hoge lob. Wańkowicz kopt de bal weg. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Batęga komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tobescu rent richting de bal. Hoelen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tobescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tobescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ilouk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - ZsozsoCarp.Team 1:4

74e minuut.
Chirilă met een sublieme pass. Nazarszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarszuk geeft een hoge lob. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ... Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Bujáki kan de bal niet met de borst controleren. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga passt de bal met de wreef. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Votava rent richting de bal. Votava passt de bal met de wreef. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz schiet op doel. Kamen probeert de bal aan de voet te houden. Bernacchi bokst de bal weg.

82e minuut.
Brás raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soboczyński komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Batęga neemt de hoekschop. Chirilă heeft problemen om de bal te vangen. Chirilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tobescu rent richting de bal. Batęga onderschept slim de pass. Batęga speelt de bal door. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Chirilă de bal. Chirilă geeft de bal voor. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - ZsozsoCarp.Team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 56%, ZsozsoCarp.Team 44%.
Tápiószőlős KSE. - ZsozsoCarp.Team 1:5