Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tápiószőlős KSE. Corvinus FC
Barca Tactiek 5-4-1
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 67
adequate Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart speelt de bal door. Serényi rent richting de bal. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Heldus de bal. Heldus passt de bal met de wreef. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
MacTaggart speelt de bal door. Serényi rent richting de bal. Serényi passt de bal zonder na te denken. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Simula zal de hoekschop nemen. Serényi is nu in balbezit. Serényi draait met de bal, schiet en ... Bernacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Corvinus FC 0:1

18e minuut.
Bujáki geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hue stond buitenspel. McGovern maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Serényi is nu in balbezit. Serényi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
MacTaggart speelt de bal door. Serényi heeft problemen om de bal te vangen. Serényi passt de bal in één keer door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Corvinus FC 0:2

23e minuut.
Inworp. Simula met de inworp. McGovern met een sublieme pass. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Simula met een sublieme pass. McGovern geeft de bal voor. Serényi kopt de bal weg. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rovithis speelt de bal door. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart passt de bal zonder na te denken. Serényi rent richting de bal. Serényi haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Crivăţ kopt de bal weg. Rovithis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simula verovert de bal door een tackle van achteren. Simula geeft de bal voor. Serényi springt en kopt de bal. Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Serényi springt en kopt de bal. Bernacchi met een sublieme pass. Simula kopt de bal weg. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Corvinus FC 0:3

45e minuut.
Serényi draait met de bal, schiet en ... Heldus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacTaggart neemt de hoekschop. Serényi krijgt zijn hoofd ertegen. Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 68%, Corvinus FC 32%.
Tápiószőlős KSE. - Corvinus FC 0:3

46e minuut.
MacTaggart speelt de bal door. Daar is Serényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serényi met een sublieme pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bujáki speelt de bal door. Kasilyan rent richting de bal. Heffler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heffler krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Klungelig pakt Kasilyan de bal. Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Rovithis rent richting de bal. Rovithis schiet op doel. Aczél werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tobescu passt de bal in één keer door. Heffler heeft problemen om de bal te vangen. Heffler geeft een lange en hoge pass. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi draait met de bal, schiet en ... Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Simula probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski speelt de bal door. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi draait met de bal, schiet en ... Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serényi heeft problemen om de bal te vangen. Serényi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Corvinus FC 0:4

67e minuut.
Sós probeert naar een medespeler te passen. Simula geeft de bal voor. Daar is Heldus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serényi is nu in balbezit. Serényi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kasilyan probeert naar een medespeler te passen. Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Simula met een sublieme pass. Serényi is nu in balbezit. Serényi schiet op doel. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bujáki geeft een lange en hoge pass. Hue controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Compagnucci neemt vlug de vrije trap. Serényi rent richting de bal. Serényi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Corvinus FC 0:5

82e minuut.
Rovithis passt de bal in één keer door. Sós geeft de bal voor. Kamen kopt de bal weg. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi draait met de bal, schiet en ... Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 65%, Corvinus FC 35%.
Tápiószőlős KSE. - Corvinus FC 0:5