Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-15 18:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: LOSING ROAD
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16656
ALL LOSERS Ötüken
BUGG Tactiek çeri
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
27.7 gemiddelde waardering 48.2
weak Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Çalışkaner passt de bal met de wreef. Güngör rent richting de bal. Güngör passt de bal in één keer door. Kayı rent richting de bal. Kayı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Açıkkanat geeft de bal voor. Barbarez kopt de bal weg. Çalışkaner geeft de bal voor. Kayı heeft problemen om de bal te vangen. Kayı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat heeft problemen om de bal te vangen. Açıkkanat speelt de bal door. Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner geeft de bal voor. Karola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Küçükyılmaz speelt de bal door. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner geeft de bal voor. Akan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akan schiet op doel. Karola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:1

11e minuut.
Ünaldı rent richting de bal. Bruun is nu in balbezit. Ünaldı begaat een overtreding. Ünaldı krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kızılkan geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat heeft problemen om de bal te vangen. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:2

13e minuut.
Akan passt de bal met de wreef. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat passt de bal zonder na te denken. Kayı is nu in balbezit. Kayı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Haspolatkan geeft een hoge lob. Karacabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabay passt de bal in één keer door. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:3

22e minuut.
Açıkkanat probeert naar een medespeler te passen. Akan heeft problemen om de bal te vangen. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Güngör met de inworp. Küçükyılmaz rent richting de bal. Küçükyılmaz passt de bal zonder na te denken. Çalışkaner geeft de bal voor. Kayı rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kayı raakt geblesseerd tijdens het duel. Akan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Karola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:4

26e minuut.
Akan draait met de bal, schiet en ... Čičak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Açıkkanat neemt de hoekschop. Kayı krijgt zijn hoofd ertegen. Karola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kızılkan geeft een hoge lob. Kayı is nu in balbezit. Terek begaat een overtreding. Kayı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karacabay wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kayı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Terek de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Açıkkanat zal de hoekschop nemen. Kayı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Açıkkanat heeft problemen om de bal te vangen. Açıkkanat geeft een hoge lob. Akan is nu in balbezit. Akan haalt uit met een fantastische trap. Karola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:5

41e minuut.
Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat speelt de bal door. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı haalt uit met een fantastische trap. Karola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:6

42e minuut.
Daar is Açıkkanat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čičak. Açıkkanat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çalışkaner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Çalışkaner probeert naar een medespeler te passen. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat speelt de bal door. Kayı is nu in balbezit. Kayı haalt uit met een fantastische trap. Karola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 82%, Ötüken 18%.
ALL LOSERS - Ötüken 0:6

47e minuut.
Green geeft de bal voor. Inworp. Küçükyılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Güngör geeft een lange en hoge pass. Küçükyılmaz is nu in balbezit. Küçükyılmaz speelt de bal door. Karacabay rent richting de bal. Karacabay draait met de bal, schiet en ... Karola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:7

51e minuut.
Ünaldı speelt de bal door. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat passt de bal met de wreef. Akan rent richting de bal. Akan draait met de bal, schiet en ... Karola bokst de bal weg. Karacabay heeft problemen om de bal te vangen. Karacabay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:8

53e minuut.
Daar is Čičak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat geeft een lange en hoge pass. Akan rent richting de bal. Akan schiet op doel. Karola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kayı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:9

57e minuut.
Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat met een sublieme pass. Akan is nu in balbezit. Akan schiet op doel. Karola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:10

59e minuut.
Güngör geeft een hoge lob. Akan is nu in balbezit. Kayı rent richting de bal. Kayı draait met de bal, schiet en ... Karola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:11

60e minuut.
Kayı passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Açıkkanat de bal. Açıkkanat speelt de bal door. Akan rent richting de bal. Akan schiet op doel. Karola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Küçükyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükyılmaz geeft de bal voor. Kayı rent richting de bal. Kayı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
geeft een lange en hoge pass. Küçükyılmaz is nu in balbezit. Küçükyılmaz passt de bal zonder na te denken. Karacabay is nu in balbezit. Karacabay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Açıkkanat probeert naar een medespeler te passen. Akan is nu in balbezit. Kayı rent richting de bal. Kayı haalt uit met een fantastische trap. Karola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:12

73e minuut.
Açıkkanat heeft problemen om de bal te vangen. Açıkkanat passt de bal met de wreef. Kayı is nu in balbezit. Kayı haalt uit met een fantastische trap. Karola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Ötüken 0:13

75e minuut.
Karacabay is nu in balbezit. Karacabay passt de bal met de wreef. Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabay rent richting de bal. Karacabay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Çalışkaner met een sublieme pass. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat speelt de bal door. Klungelig pakt Akan de bal. Akan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Çalışkaner passt de bal met de wreef. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat speelt de bal door. Akan rent richting de bal. Akan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Haspolatkan kopt de bal weg. Küçükyılmaz is nu in balbezit. Küçükyılmaz passt de bal in één keer door. Karacabay rent richting de bal. Karacabay haalt uit met een fantastische trap. Karola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 77%, Ötüken 23%.
ALL LOSERS - Ötüken 0:13