Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CKA popa
Ту-154 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Klungelig pakt Olbiński de bal. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Saydam heeft problemen om de bal te vangen. Saydam haalt uit met een fantastische trap. Sennikom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bairamov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - popa 1:0

8e minuut.
Estalinho met een snelle inworp. Banciu is nu in balbezit. Banciu probeert naar een medespeler te passen. Saydam rent richting de bal. Saydam haalt uit met een fantastische trap. Bairamov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brantley neemt de hoekschop. Saydam is nu in balbezit. Saydam haalt uit met een fantastische trap. Bairamov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Banciu is nu in balbezit. Banciu passt de bal in één keer door. Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft een hoge lob. Saydam krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nəzərov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brantley speelt de bal door. Saydam rent richting de bal. Saydam haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sennikom de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Brantley is nu in balbezit. Brantley probeert naar een medespeler te passen. Saydam is nu in balbezit. Saydam haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Shchavinskij onderschept slim de pass. López Gallego is nu in balbezit. Istomin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Istomin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Shchavinskij de bal. Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal met de wreef. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aldonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldonin geeft een hoge lob. Estalinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Saydam de bal. Saydam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft een hoge lob. Olbiński rent richting de bal. Olbiński draait met de bal, schiet en ... Istomin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - popa 2:0

24e minuut.
Shchavinskij passt de bal met de wreef. Estalinho geeft de bal voor. Sennikom rent richting de bal. Saydam verovert de bal door een tackle van achteren. Saydam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inworp. Brantley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olbiński met een sublieme pass. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam schiet op doel. Bairamov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kurpatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam draait met de bal, schiet en ... Bairamov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft een hoge lob. Sennikom kopt de bal weg. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Bairamov bokst de bal weg.

35e minuut.
Estalinho geeft een hoge lob. Istomin probeert de bal aan de voet te houden. Olbiński kopt de bal weg. Saydam is nu in balbezit. Saydam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - popa 3:0

38e minuut.
Banciu passt de bal met de wreef. Saydam rent richting de bal. Sennikom rent richting de bal. Saydam is nu in balbezit. Saydam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennikom is nu in balbezit. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Bairamov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - popa 4:0

43e minuut.
Kurpatov probeert de bal aan de voet te houden. Olbiński onderschept slim de pass. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Saydam is nu in balbezit. Saydam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Shchavinskij kopt de bal weg. Olbiński met een sublieme pass. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - popa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKA 23%, popa 77%.
CKA - popa 5:0

47e minuut.
Venikov onderschept slim de pass. Banciu onderschept slim de pass. Banciu met een sublieme pass. Saydam is nu in balbezit. Saydam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - popa 6:0

51e minuut.
Daar is Nəzərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malafeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafeev geeft de bal voor. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Saydam is nu in balbezit. Saydam passt de bal met de wreef. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tumilovich de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bairamov met een sublieme pass. Shchavinskij kopt de bal weg. Daar is Aldonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saydam rent richting de bal. Saydam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu met een sublieme pass. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - popa 7:0

61e minuut.
Banciu speelt de bal door. Daar is Saydam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sennikom rent richting de bal. Saydam verovert de bal door een tackle van achteren. Saydam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Shchavinskij passt de bal in één keer door. Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal in één keer door. Brantley rent richting de bal. Brantley geeft een hoge lob. Bairamov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saydam is nu in balbezit. Saydam draait met de bal, schiet en ... Bairamov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - popa 8:0

74e minuut.
Bairamov trapt de bal weg van het doel. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński passt de bal met de wreef. Saydam is nu in balbezit. Saydam schiet op doel. Bairamov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Shchavinskij passt de bal zonder na te denken. Estalinho rent richting de bal. Estalinho probeert naar een medespeler te passen. Saydam is nu in balbezit. Saydam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - popa 9:0

76e minuut.
Safonov speelt de bal door. Uev rent richting de bal. Saydam begaat een overtreding. Saydam krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Olbiński speelt de bal door. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennikom bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam onderschept slim de pass. Saydam schiet op doel. Bairamov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Shchavinskij probeert naar een medespeler te passen. Estalinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saydam de bal. Saydam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. Banciu rent richting de bal. Istomin is nu in balbezit. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKA 26%, popa 74%.
CKA - popa 9:0