Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-18 18:51
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: GT ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25822
Great talents Trnava LISTERINE WATER
skuška Tactiek WATER
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Theodorou passt de bal in één keer door. Náhlovský geeft een hoge lob. Ahvo kopt de bal weg. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kolpák geeft de bal voor. Mouratidis kopt de bal weg. Coimbra is nu in balbezit. Coimbra schiet op doel. Torelli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Náhlovský passt de bal met de wreef. Sfeclă rent richting de bal. Ahvo verovert de bal door een tackle van achteren. Ahvo draait met de bal, schiet en ... Tománek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 0:1

29e minuut.
Theodorou geeft een hoge lob. Sfeclă onderschept slim de pass. Ahvo rent richting de bal. Ahvo geeft een hoge lob. Toledo Fernández is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Borsányi neemt de hoekschop. Ahvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Denemark verovert de bal door een tackle van achteren. Náhlovský onderschept slim de pass. Náhlovský schiet op doel. Tománek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kostelník verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 0:2

37e minuut.
Sfeclă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Náhlovský met de inworp. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 54%, LISTERINE WATER 46%.
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 0:3

48e minuut.
Borsányi met een sublieme pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández geeft een hoge lob. Daar is Ahvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 0:4

51e minuut.
Ahvo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Klimsak ... Strafschop! Ahvo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ahvo neemt de penalty, wat een uithaal! Tománek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 0:5

51e minuut.
Dębicki rent richting de bal. Ahvo verovert de bal door een tackle van achteren. Náhlovský rent richting de bal. Náhlovský geeft de bal voor. Toledo Fernández springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Theodorou speelt de bal door. Kolpák rent richting de bal. Kolpák passt de bal zonder na te denken. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klimsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara met een sublieme pass. Náhlovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Náhlovský draait met de bal, schiet en ... Tománek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Tománek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 0:6

62e minuut.
Klimsak controleert de bal met de borst. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara geeft de bal voor. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Zuffada probeert naar een medespeler te passen. Coimbra is nu in balbezit. Theodorou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Theodorou naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi met een sublieme pass. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández geeft een lange en hoge pass. Ahvo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández geeft een lange en hoge pass. Ahvo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 0:7

82e minuut.
Daar is Klimsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náhlovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Náhlovský met een sublieme pass. Ahvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvo draait met de bal, schiet en ... Tománek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mouratidis onderschept slim de pass. Mouratidis geeft een hoge lob. Náhlovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Ahvo de bal. Ahvo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Coimbra kopt de bal weg. Mouratidis is nu in balbezit. Mouratidis geeft de bal voor. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández schiet op doel. Tománek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mouratidis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Denemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvo verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 53%, LISTERINE WATER 47%.
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 0:7