Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nemravní Démoni Santrio Láza
Normal Tactiek Fetak Riško
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér onderschept slim de pass. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:1

8e minuut.
Hložek kopt de bal weg. Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buza is nu in balbezit. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ... Ťapaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kokoska de bal. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Ťapaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:2

11e minuut.
Szirmay is nu in balbezit. Fejér rent richting de bal. Vrbický verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:3

14e minuut.
Kepko is nu in balbezit. Fejér is nu in balbezit. Kepko begaat een overtreding. Kepko krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipa passt de bal zonder na te denken. Depta is nu in balbezit. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Koziara met een harde bal richting middenveld. Szirmay kopt de bal weg. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel. Kokoska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Kokoska heeft problemen om de bal te vangen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Ťapaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Inworp. Buza met een snelle inworp. Fejér rent richting de bal. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Depta probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buza neemt de hoekschop. Szirmay maakt een snoekduik en kopt de bal. Ťapaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Depta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vrbický. Buza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:4

39e minuut.
Vrbický onderschept slim de pass. Buza rent richting de bal. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:5

43e minuut.
Beerens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janko met de inworp. Krajčirovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčirovič geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemravní Démoni 64%, Santrio Láza 36%.
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:5

49e minuut.
Havrilák geeft een hoge lob. Depta is nu in balbezit. Fejér onderschept slim de pass. Fejér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:6

55e minuut.
Daar is Krajčirovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havrilák onderschept slim de pass. Havrilák passt de bal in één keer door. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:7

63e minuut.
Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza is nu in balbezit. Fejér rent richting de bal. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szirmay passt de bal in één keer door. Fejér rent richting de bal. Vrbický bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:8

67e minuut.
Havrilák rent richting de bal. Havrilák passt de bal zonder na te denken. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:9

69e minuut.
Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilák is nu in balbezit. Havrilák met een sublieme pass. Fejér rent richting de bal. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Szirmay de bal. Szirmay passt de bal zonder na te denken. Fejér rent richting de bal. Fejér draait met de bal, schiet en ... Ťapaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

82e minuut.
Lipa geeft een lange en hoge pass. Hložek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hložek met een sublieme pass. Fejér heeft problemen om de bal te vangen. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Havrilák geeft de bal voor. Depta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemravní Démoni 72%, Santrio Láza 28%.
Nemravní Démoni - Santrio Láza 0:10