Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gisbernau Manchestro United
popic Tactiek 451
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
67 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 21.7
excellent Schieten poor
excellent Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Paldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej verovert de bal door een tackle van achteren. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 1:0

5e minuut.
Moilanen met een sublieme pass. Radomski is nu in balbezit. Radomski passt de bal in één keer door. Daar is Meeuws, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moilanen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 2:0

6e minuut.
Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej probeert naar een medespeler te passen. Vojak Ryan rent richting de bal. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Banek speelt de bal door. Klungelig pakt Balogh de bal. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Kolodžej krijgt zijn hoofd ertegen. Banek bokst de bal weg. Hovanec rent richting de bal. Hovanec geeft een lange en hoge pass. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. van de Haar rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van de Haar rent richting de bal. van de Haar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 3:0

10e minuut.
Žalák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meeuws rent richting de bal. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 4:0

12e minuut.
Bujnák met een sublieme pass. Balogh is nu in balbezit. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Kolodžej springt en kopt de bal. Banek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. Banek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej onderschept slim de pass. Kolodžej geeft een hoge lob. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Banek bokst de bal weg. Kolodžej heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banek trapt de bal weg van het doel. Meeuws kopt de bal weg. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cristinel neemt de hoekschop. Moilanen rent richting de bal. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej schiet op doel. Banek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radomski neemt de hoekschop. Vojak Ryan kopt de bal weg. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... Banek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Žalák kopt de bal weg. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Meeuws rent richting de bal. Meeuws haalt uit met een fantastische trap. Banek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Radomski met een sublieme pass. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen passt de bal met de wreef. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Banek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 5:0

21e minuut.
Stanko probeert naar een medespeler te passen. Žalák probeert naar een medespeler te passen. Balogh speelt de bal door. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Cristinel passt de bal in één keer door. Paldan bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar onderschept slim de pass. van de Haar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
van de Haar verovert de bal door een tackle van achteren. Paldan rent richting de bal. Kolodžej verovert de bal door een tackle van achteren. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. Banek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 6:0

25e minuut.
van de Haar krijgt zijn hoofd ertegen. van de Haar probeert de bal aan de voet te houden. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej schiet op doel. Banek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 7:0

26e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel geeft een hoge lob. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej schiet op doel. Banek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 8:0

34e minuut.
Meeuws passt de bal met de wreef. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen passt de bal in één keer door. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Banek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 9:0

37e minuut.
van de Haar is nu in balbezit. Paldan rent richting de bal. van de Haar onderschept slim de pass. van de Haar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 10:0

38e minuut.
Junod met een sublieme pass. Paraguai is nu in balbezit. Paraguai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kolodžej de bal. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Moilanen rent richting de bal. Moilanen probeert naar een medespeler te passen. Radomski speelt de bal door. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 11:0

43e minuut.
Kolodžej onderschept slim de pass. Kolodžej geeft een lange en hoge pass. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar schiet op doel. Banek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Paldan de bal. Meeuws is nu in balbezit. Paldan onderschept slim de pass. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 23%, Manchestro United 77%.
gisbernau - Manchestro United 11:0

46e minuut.
Meeuws geeft een hoge lob. Radomski kopt de bal weg. Moilanen speelt de bal door. Daar is Kolodžej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolodžej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 12:0

47e minuut.
Málek speelt de bal door. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van de Haar de bal. van de Haar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 13:0

50e minuut.
Kolodžej probeert de bal met de borst te controleren. Kolodžej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paldan de bal. Moilanen rent richting de bal. Moilanen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 14:0

52e minuut.
Cristinel rent richting de bal. Cristinel passt de bal in één keer door. Meeuws met een sublieme pass. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 15:0

53e minuut.
Fix bereikt de bal nog maar net als eerste. Fix passt de bal zonder na te denken. Balogh rent richting de bal. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kolodžej verovert de bal door een tackle van achteren. Kolodžej geeft de bal voor. van de Haar rent richting de bal. van de Haar draait met de bal, schiet en ... Banek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 16:0

58e minuut.
van de Haar probeert naar een medespeler te passen. Moilanen speelt de bal door. Meeuws met een sublieme pass. Klungelig pakt Kolodžej de bal. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Meeuws met een sublieme pass. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen met een sublieme pass. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Buitenspel voor Stanko. Goede buitenspelval van de verdediging. Meeuws neemt vlug de vrije trap. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej passt de bal zonder na te denken. Moilanen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Moilanen passt de bal zonder na te denken. Radomski heeft problemen om de bal te vangen. Radomski probeert naar een medespeler te passen. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej schiet op doel. Banek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Banek met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristinel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meeuws geeft een lange en hoge pass. Kolodžej springt en kopt de bal. Banek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 17:0

65e minuut.
Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej passt de bal in één keer door. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar schiet op doel. Banek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 18:0

68e minuut.
Balogh geeft de bal voor. Stanko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Meeuws maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kolodžej heeft problemen om de bal te vangen. Kolodžej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Radomski passt de bal zonder na te denken. Hovanec heeft problemen om de bal te vangen. Meeuws rent richting de bal. van de Haar rent richting de bal. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Paal! Radomski is nu in balbezit. Radomski probeert naar een medespeler te passen. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 19:0

71e minuut.
Ziemiański komt het veld opgelopen.

72e minuut.
van de Haar onderschept slim de pass. van de Haar passt de bal zonder na te denken. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej schiet op doel. Banek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 20:0

74e minuut.
Daar is Vojak Ryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meeuws onderschept slim de pass. Meeuws passt de bal in één keer door. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej schiet op doel. Banek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej passt de bal zonder na te denken. Radomski rent richting de bal. Radomski geeft een hoge lob. van de Haar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banek trapt de bal weg van het doel. Meeuws kopt de bal weg. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Meeuws passt de bal zonder na te denken. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 21:0

80e minuut.
Klouda komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziemiański trapt de bal weg van het doel. Meeuws kopt de bal weg. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Paldan geeft een lange en hoge pass. Tulenheimo kopt de bal weg. Daar is Vojak Ryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Paldan rent richting de bal. Kolodžej onderschept slim de pass. Kolodžej passt de bal in één keer door. van de Haar rent richting de bal. van de Haar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Manchestro United 22:0

90e minuut.
Klouda kopt de bal weg. Kolodžej heeft problemen om de bal te vangen. Kolodžej probeert naar een medespeler te passen. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 20%, Manchestro United 80%.
gisbernau - Manchestro United 22:0