Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-06 18:50
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.05
  • Stadion: Trnava12 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17746
Trnava12 FC-KVP
442+ Tactiek 523
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 58.1
good Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


11e minuut.
Doeltrap. Winek met een harde bal richting middenveld. İğdeci kopt de bal weg. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC-KVP 0:1

19e minuut.
Levyan verovert de bal door een tackle van achteren. Levyan passt de bal in één keer door. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... Constant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trnava12 - FC-KVP 1:1

21e minuut.
İğdeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici is nu in balbezit. İğdeci rent richting de bal. İğdeci passt de bal zonder na te denken. Latovlevici geeft een lange en hoge pass. Winek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dasadon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurelić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC-KVP 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 66%, FC-KVP 34%.
Trnava12 - FC-KVP 1:2

49e minuut.
Hajtovík passt de bal zonder na te denken. Kurelić met een sublieme pass. Larrosa rent richting de bal. Larrosa schiet op doel. Winek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Moström probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hajtovík de bal. Hajtovík speelt de bal door. Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurelić haalt uit met een fantastische trap. Winek bokst de bal weg.

80e minuut.
Dasadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurelić onderschept slim de pass. Heijnen rent richting de bal. Kurelić verovert de bal door een tackle van achteren. Kurelić schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vajfert kopt de bal weg. Buczacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczacki geeft een lange en hoge pass. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... Constant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trnava12 - FC-KVP 2:2

90e minuut.
Jerpelea rent richting de bal. Vajfert verovert de bal door een tackle van achteren. Vajfert geeft de bal voor. Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurelić haalt uit met een fantastische trap. Winek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 59%, FC-KVP 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trnava12 - FC-KVP 2:2