Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mogorva Ogre FC Roma Romantik se
442 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen average


4e minuut.
Béczy speelt de bal door. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz passt de bal met de wreef. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kakas kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Béczy passt de bal met de wreef. Kolompár rent richting de bal. Kolompár probeert naar een medespeler te passen. Tonelli rent richting de bal. Tonelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kasperkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Kakas de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Újlaky geeft een lange en hoge pass. Tonelli is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Városi ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Városi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tonelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Újlaky zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Oszlánczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Újlaky rent richting de bal. Újlaky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Roma Romantik se 1:0

32e minuut.
Újlaky met een sublieme pass. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli met een sublieme pass. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Újlaky rent richting de bal. Újlaky haalt uit met een fantastische trap. Kölcsey probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bavelas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tricarico bereikt de bal nog maar net als eerste. Tricarico passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tonelli de bal. Tonelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tricarico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Littomericzky komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kölcsey verovert de bal door een tackle van achteren. Kölcsey geeft een hoge lob. Boga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valkay rent richting de bal. Valkay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 40%, Roma Romantik se 60%.
Mogorva Ogre FC - Roma Romantik se 1:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Niepiekło de bal onder controle te krijgen. Boga rent richting de bal. Boga geeft een hoge lob. Kölcsey is nu in balbezit. Kölcsey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niepiekło probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mogorva Ogre FC - Roma Romantik se 1:1

80e minuut.
Újlaky passt de bal in één keer door. Béczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Béczy geeft een lange en hoge pass. Tonelli is nu in balbezit. Tonelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Őry speelt de bal door. Klungelig pakt Boga de bal. Boga passt de bal zonder na te denken. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 53%, Roma Romantik se 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mogorva Ogre FC - Roma Romantik se 1:1