Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol Mighty Magyars
541 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Szeverényi speelt de bal door. Micskó rent richting de bal. Dózsa is nu in balbezit. Micskó onderschept slim de pass. Micskó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kalocsay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeverényi is nu in balbezit. Szeverényi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Lorán is nu in balbezit. Szeverényi verovert de bal door een tackle van achteren. Szeverényi met een sublieme pass. Micskó rent richting de bal. Micskó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dózsa onderschept slim de pass. Dózsa passt de bal zonder na te denken. Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Micskó onderschept slim de pass. Micskó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ortíz rent richting de bal. Ortíz met een sublieme pass. Rajk probeert naar een medespeler te passen. Micskó rent richting de bal. Micskó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Várady trapt de bal weg. Szeverényi kopt de bal weg. Klungelig pakt Török de bal. Micskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Micskó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Virág onderschept slim de pass. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Virág zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Virág naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 56%, Mighty Magyars 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheriff Tiraspol - Mighty Magyars 0:0

49e minuut.
Dózsa rent richting de bal. Szeverényi verovert de bal door een tackle van achteren. Szeverényi probeert naar een medespeler te passen. Micskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Micskó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ortíz met een sublieme pass. Szeverényi rent richting de bal. Szeverényi met een sublieme pass. Micskó is nu in balbezit. Micskó schiet op doel. Déri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Poskiparta passt de bal zonder na te denken. Szeverényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Micskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeverényi rent richting de bal. Szeverényi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 22%, Mighty Magyars 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheriff Tiraspol - Mighty Magyars 0:0