Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-03 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Donner FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3098
Donner FC Zaragoza
3-5-2_Sajat Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 22.5
adequate Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Grocholak probeert naar een medespeler te passen. Vasas met een sublieme pass. Bal is nu in balbezit. Klungelig pakt Bal de bal. Bal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Petrovics onderschept slim de pass. Petrovics speelt de bal door. Kangasmäki probeert naar een medespeler te passen. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Zaragoza 1:0

14e minuut.
Vasas probeert de bal aan de voet te houden. Rajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bánhidi de bal. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... Buday kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Donner FC - Zaragoza 1:1

30e minuut.
Bal is nu in balbezit. Bal geeft een hoge lob. Lendvai heeft problemen om de bal te vangen. Sulowski rent richting de bal. Sulowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Zaragoza 2:1

33e minuut.
Vékey kopt de bal weg. Grocholak heeft problemen om de bal te vangen. Grocholak passt de bal in één keer door. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Grocholak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajos is nu in balbezit. Rajos passt de bal in één keer door. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Cavada geeft de bal voor. Inworp. Sira met de inworp. Rajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donner FC 61%, Zaragoza 39%.
Donner FC - Zaragoza 2:1

46e minuut.
Sulowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hegyeshalmi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Szokola heeft problemen om de bal te vangen. Szokola geeft de bal voor. Rajos kopt de bal weg. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jasieńczyk geeft een hoge lob. Szokola kopt de bal weg. Bánhidi probeert naar een medespeler te passen. Rajos rent richting de bal. Rajos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Becser is nu in balbezit. Vasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasas passt de bal in één keer door. Bal heeft problemen om de bal te vangen. Bal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donner FC 58%, Zaragoza 42%.
Donner FC - Zaragoza 2:1