Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forradalom SE Móri_se
Normal Tactiek deep
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 28.5
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Csorba rent richting de bal. Csorba speelt de bal door. Varró is nu in balbezit. Varró schiet op doel. Demeter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forradalom SE - Móri_se 0:1

13e minuut.
Pápai probeert de bal aan de voet te houden. Rubint bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubint probeert naar een medespeler te passen. Varró rent richting de bal. Varró haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lónyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacić onderschept slim de pass. Berzsenyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacić verovert de bal door een tackle van achteren. Cacić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Csorba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csorba geeft de bal voor. Rubint bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubint haalt uit met een fantastische trap. Varró probeert de bal aan de voet te houden. Demeter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Eto onderschept slim de pass. Eto probeert naar een medespeler te passen. Varró bereikt de bal nog maar net als eerste. Varró haalt uit met een fantastische trap. Demeter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Varró draait met de bal, schiet en ... Berzsenyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Návay kopt de bal weg. Cacić rent richting de bal. Cacić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forradalom SE - Móri_se 0:2

32e minuut.
Csorba met een snelle inworp. Cacić is nu in balbezit. Cacić met een sublieme pass. Varró is nu in balbezit. Varró schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Eto geeft een lange en hoge pass. Daar is Herczeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg is nu in balbezit. Herczeg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forradalom SE 68%, Móri_se 32%.
Forradalom SE - Móri_se 0:2

52e minuut.
Emvalomenos geeft de bal voor. Herczeg kopt de bal weg. Klungelig pakt Návay de bal. Varró is nu in balbezit. Varró haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Varró passt de bal in één keer door. Daar is Rubint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubint geeft een hoge lob. Csorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Csorba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forradalom SE - Móri_se 0:3

62e minuut.
Eto is nu in balbezit. Eto geeft een hoge lob. Ajkler rent richting de bal. Herczeg verovert de bal door een tackle van achteren. Herczeg haalt uit met een fantastische trap. Demeter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rubint geeft een lange en hoge pass. Cacić heeft problemen om de bal te vangen. Lónyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Skrobosz kopt de bal weg. Ordódy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Herczeg is nu in balbezit. Herczeg passt de bal in één keer door. Varró rent richting de bal. Varró draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Návay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forradalom SE - Móri_se 0:4

79e minuut.
Ajkler geeft de bal voor. Inworp. Csorba met een snelle inworp. Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kotul kopt de bal weg. Berzsenyi rent richting de bal. Cacić begaat een overtreding. Cacić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forradalom SE 69%, Móri_se 31%.
Forradalom SE - Móri_se 0:4