Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
primavera22 RUNA FC
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Galluzzi passt de bal zonder na te denken. Pollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollini passt de bal zonder na te denken. Cazzola rent richting de bal. Cazzola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Milocco geeft de bal voor. Galluzzi is nu in balbezit. Brancati begaat een overtreding. Brancati krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Donadel probeert naar een medespeler te passen. Pollini kopt de bal weg. Zeppo probeert de bal aan de voet te houden. Cazzola rent richting de bal. Cazzola draait met de bal, schiet en ... Sarno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tamburi kopt de bal weg. Cadau is nu in balbezit. Palma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: primavera22 50%, RUNA FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
primavera22 - RUNA FC 0:0

55e minuut.
Cadau geeft een lange en hoge pass. Cedermas kopt de bal weg. Andreasi heeft problemen om de bal te vangen. Glielmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Glielmo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Glielmo geeft een lange en hoge pass. Brancati met een sublieme pass. Tancredi met een sublieme pass. Cadau is nu in balbezit. Cadau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capocci rent richting de bal. Palma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capocci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: primavera22 50%, RUNA FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
primavera22 - RUNA FC 0:0