Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.San Paolo Sporting Victoria
alto532xtC+A Tactiek Bagnoli
38% Balbezit 62%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.7 gemiddelde waardering 45.6
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Owen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paragiani de bal. Terlecki rent richting de bal. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Paragiani probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Manig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Plattenberger met een snelle inworp. Owen is nu in balbezit. Owen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Avar verovert de bal door een tackle van achteren. Avar geeft de bal voor. Terlecki rent richting de bal. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Lattanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:1

8e minuut.
Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho is nu in balbezit. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Plattenberger is nu in balbezit. Plattenberger passt de bal zonder na te denken. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kuniec passt de bal in één keer door. Daar is Plattenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plattenberger met een sublieme pass. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Catarrinho passt de bal zonder na te denken. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu passt de bal zonder na te denken. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.San Paolo 55%, Sporting Victoria 45%.
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:2

48e minuut.
Plattenberger rent richting de bal. Plattenberger geeft de bal voor. Daar is Owen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki geeft de bal voor. Sartirana heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Bonaduce de bal. Castelvecc rent richting de bal. Castelvecc passt de bal zonder na te denken. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terlecki rent richting de bal. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:4

52e minuut.
Veronica is nu in balbezit. Veronica passt de bal zonder na te denken. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:5

57e minuut.
Paragiani geeft de bal voor. Avar kopt de bal weg. Plattenberger rent richting de bal. Plattenberger geeft een hoge lob. Catarrinho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:6

61e minuut.
Manig met een sublieme pass. Lenzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terlecki de bal. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu geeft een lange en hoge pass. Sartirana onderschept slim de pass. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:7

63e minuut.
Veronica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonaduce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Terlecki krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Unzueta is nu in balbezit. Unzueta geeft een lange en hoge pass. Terlecki kopt de bal weg. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:8

78e minuut.
Sartirana geeft de bal voor. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Terlecki de bal. Terlecki schiet op doel. Lattanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:9

84e minuut.
Arnaudi trapt de bal weg van het doel. Sandu kopt de bal weg. Lenzi is nu in balbezit. Terlecki onderschept slim de pass. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Lattanzi bokst de bal weg. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:10

86e minuut.
Terlecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.San Paolo 59%, Sporting Victoria 41%.
A.C.San Paolo - Sporting Victoria 0:10