Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hmeidan FC Helado Azulcielo
LOOP Tactiek 523 att
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 49.6
very good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Đorđević geeft de bal voor. Hạnh rent richting de bal. Gannon probeert naar een medespeler te passen. Hạnh rent richting de bal. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Marek bokst de bal weg.

5e minuut.
Dávila onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krabbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Yola onderschept slim de pass. Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz geeft een lange en hoge pass. Ivanovich is nu in balbezit. Ivanovich draait met de bal, schiet en ... Belinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bordeanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Munguía maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Agustinussen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabata rent richting de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Đorđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđević geeft een hoge lob. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel. Marek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Helado Azulcielo 1:0

23e minuut.
Traczyk geeft de bal voor. Agustinussen kopt de bal weg. Checa rent richting de bal. Bordeanu onderschept slim de pass. Bordeanu schiet op doel. Belinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Buitenspel voor Ivanovich. Goede buitenspelval van de verdediging. Adžović komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Đorđević geeft een lange en hoge pass. Gannon kopt de bal weg. Tuppurainen rent richting de bal. Tuppurainen geeft een hoge lob. Tabata krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Traczyk neemt vlug de vrije trap. Tabata rent richting de bal. Dávila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dávila krijgt een gele kaart. Tabata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tabata neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hạnh passt de bal in één keer door. Tuppurainen met een sublieme pass. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Marek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 41%, Helado Azulcielo 59%.
Hmeidan FC - Helado Azulcielo 1:0

53e minuut.
Tuppurainen is nu in balbezit. Moczulski begaat een overtreding. Tuppurainen raakt geblesseerd tijdens het duel. Tabata met een snel genomen vrije trap. Hạnh krijgt zijn hoofd ertegen. Marek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Moczulski is nu in balbezit. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Agustinussen begaat een overtreding. Tabata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tabata neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Marek met een harde bal richting middenveld. Mettovaara kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adžović. Adžović krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bordeanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuppurainen. Bordeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bello komt het veld opgelopen. Puleo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dávila geeft de bal voor. Inworp. Adžović met een snelle inworp. Bello is nu in balbezit. Bello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Moczulski is nu in balbezit. Tuppurainen onderschept slim de pass. Tuppurainen geeft de bal voor. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Adžović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bello is nu in balbezit. Bello geeft een lange en hoge pass. Hạnh rent richting de bal. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lewis met een snelle inworp. Adžović geeft een lange en hoge pass. Hạnh controleert de bal met de borst. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Helado Azulcielo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 46%, Helado Azulcielo 54%.
Hmeidan FC - Helado Azulcielo 2:0