Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Пявучыя Стральцы Футбольны клуб Сабакі
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Peszynski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hazha de bal. Miadzvedzjau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazha onderschept slim de pass. Hazha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Пявучыя Стральцы - Футбольны клуб Сабакі 0:1

19e minuut.
Taustavushka met een snelle inworp. Hazha rent richting de bal. Hazha passt de bal zonder na te denken. Malakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Husyatski met een harde bal richting middenveld. Tselaval`nikau speelt de bal door. Daar is Miadzvedzjau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malakovich is nu in balbezit. Malakovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiginski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xianevich komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Kandrukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liameshka onderschept slim de pass. Laboukin speelt de bal door. Xianevich is nu in balbezit. Xianevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Пявучыя Стральцы 54%, Футбольны клуб Сабакі 46%.
Пявучыя Стральцы - Футбольны клуб Сабакі 0:1

48e minuut.
Navakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Navakovich geeft een lange en hoge pass. Siamashkevich kopt de bal weg. Ryjykau is nu in balbezit. Ryjykau draait met de bal, schiet en ... Rudnitsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Kapashevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryjykau verovert de bal door een tackle van achteren. Ryjykau passt de bal met de wreef. Xianevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Navakovich speelt de bal door. Kapashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianevich verovert de bal door een tackle van achteren. Xianevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Пявучыя Стральцы - Футбольны клуб Сабакі 1:1

61e minuut.
Laboukin met een snelle inworp. Liameshka rent richting de bal. Liameshka geeft een hoge lob. Mitrahovich is nu in balbezit. Mitrahovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Malakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakovich haalt uit met een fantastische trap. Laboukin kan de bal niet met de borst controleren. Malakovich is nu in balbezit. Malakovich schiet op doel. Husyatski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Tselaval`nikau kopt de bal weg. Liameshka is nu in balbezit. Liameshka passt de bal in één keer door. Malakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Hazha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laboukin rent richting de bal. Laboukin probeert naar een medespeler te passen. Xianevich is nu in balbezit. Xianevich draait met de bal, schiet en ... Rudnitsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Пявучыя Стральцы - Футбольны клуб Сабакі 2:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafeianka met de inworp. Laboukin rent richting de bal. Laboukin geeft een hoge lob. Xianevich springt en kopt de bal. Rudnitsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Peszynski passt de bal in één keer door. Tselaval`nikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselaval`nikau passt de bal in één keer door. Daar is Malakovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malakovich schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Lisitski trapt de bal weg. Tselaval`nikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselaval`nikau passt de bal in één keer door. Daar is Hazha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Пявучыя Стральцы 61%, Футбольны клуб Сабакі 39%.
Пявучыя Стральцы - Футбольны клуб Сабакі 2:1