Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бадзёрыя Зубры AC Львы
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Latysh geeft de bal voor. Zaniatovich is nu in balbezit. Pazutka onderschept slim de pass. Pazutka haalt uit met een fantastische trap. Surautsau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бадзёрыя Зубры - AC Львы 0:1

20e minuut.
Lavar speelt de bal door. Chernikau geeft een hoge lob. Padzeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Padzeika schiet op doel. Na een snelle pass probeert Surautsau de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бадзёрыя Зубры - AC Львы 0:2

25e minuut.
Chernikau rent richting de bal. Zaniatovich rent richting de bal. Zaniatovich passt de bal met de wreef. Padzeika is nu in balbezit. Padzeika draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kasatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasatau met een sublieme pass. Lavanau rent richting de bal. Pazutka onderschept slim de pass. Pazutka haalt uit met een fantastische trap. Huzenok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Бадзёрыя Зубры - AC Львы 0:3

39e minuut.
Zaniatovich met een sublieme pass. Vykun rent richting de bal. Vykun passt de bal in één keer door. Padzeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Padzeika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бадзёрыя Зубры 47%, AC Львы 53%.
Бадзёрыя Зубры - AC Львы 0:3

53e minuut.
Zaniatovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Latysh speelt de bal door. Pazutka is nu in balbezit. Pazutka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zaniatovich geeft een hoge lob. Lavar is nu in balbezit. Lavar met een sublieme pass. Nikifarau rent richting de bal. Nikifarau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Padzeika passt de bal in één keer door. Lavar rent richting de bal. Latysh begaat een overtreding. Latysh krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Matrukovich geeft een hoge lob. Bakuta heeft problemen om de bal te vangen. Nikifarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikifarau haalt uit met een fantastische trap. Papkou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бадзёрыя Зубры - AC Львы 1:3

90e minuut.
Lavar geeft een lange en hoge pass. Matrukovich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vykun. Vykun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бадзёрыя Зубры 48%, AC Львы 52%.
Бадзёрыя Зубры - AC Львы 1:3