Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сумныя Каршакі Казачныя Вожыкі
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Safronau is nu in balbezit. Lukashyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lukashyk probeert naar een medespeler te passen. Larashevich is nu in balbezit. Larashevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Каршакі - Казачныя Вожыкі 1:0

17e minuut.
Buloichyk probeert naar een medespeler te passen. Al`piarovich kopt de bal weg. Skalazub is nu in balbezit. Skalazub haalt uit met een fantastische trap. Us maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Сумныя Каршакі - Казачныя Вожыкі 1:1

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buloichyk niet meer kan verder spelen. Lebianok komt het veld opgelopen.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Safronau met een snelle inworp. Skalazub rent richting de bal. Skalazub speelt de bal door. Yankavets bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ladysh verovert de bal door een tackle van achteren. Kurnasevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Parfianovich is nu in balbezit. Larashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Larashevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Edus trapt de bal weg van het doel. Slasheuski kopt de bal weg. Lukashyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Al`piarovich is nu in balbezit. Al`piarovich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сумныя Каршакі 47%, Казачныя Вожыкі 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Сумныя Каршакі - Казачныя Вожыкі 1:1

50e minuut.
Pirogau geeft de bal voor. Al`piarovich probeert de bal aan de voet te houden. Skalazub rent richting de bal. Skalazub schiet op doel. Us probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Каршакі - Казачныя Вожыкі 1:2

59e minuut.
Strypeikis is nu in balbezit. Strypeikis met een sublieme pass. Al`piarovich is nu in balbezit. Al`piarovich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Каршакі - Казачныя Вожыкі 1:3

61e minuut.
Lukashyk is nu in balbezit. Skalazub onderschept slim de pass. Skalazub speelt de bal door. Al`piarovich is nu in balbezit. Al`piarovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Каршакі - Казачныя Вожыкі 1:4

71e minuut.
Ladysh geeft de bal voor. Safronau is nu in balbezit. Safronau passt de bal met de wreef. Skalazub is nu in balbezit. Skalazub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Каршакі - Казачныя Вожыкі 1:5

88e minuut.
Zabauchyk geeft een hoge lob. Al`piarovich is nu in balbezit. Al`piarovich passt de bal zonder na te denken. Skalazub rent richting de bal. Skalazub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Каршакі - Казачныя Вожыкі 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сумныя Каршакі 46%, Казачныя Вожыкі 54%.
Сумныя Каршакі - Казачныя Вожыкі 1:6