Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolorul Breaza F.C Petrolul Din Ploiesti 1985
Normal Tactiek Balanced
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 45.1
poor Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


14e minuut.
Buia geeft de bal voor. Daar is Rareşoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buclea rent richting de bal. Buclea schiet op doel. Soare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:1

16e minuut.
Grzesiuk kopt de bal weg. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea passt de bal in één keer door. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:2

17e minuut.
Buclea kopt de bal weg. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru begaat een overtreding. Sichitiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sichitiu kan niet meer verder spelen. Muscă komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Vlăsceanu kopt de bal weg. Daar is Sierant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierant passt de bal zonder na te denken. Buia geeft een hoge lob. Buclea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rareşoaica rent richting de bal. Grzesiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Grzesiuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:3

29e minuut.
Călugăru geeft een hoge lob. Sierant is nu in balbezit. Sierant passt de bal met de wreef. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sierant is nu in balbezit. Sierant passt de bal in één keer door. Rejtan met een sublieme pass. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:4

37e minuut.
Muscă speelt de bal door. Inworp. Buia met een snelle inworp. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Călugăru met een snelle inworp. Iovan probeert de bal met de borst te controleren. Iovan passt de bal zonder na te denken. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Simion geeft de bal voor. Zicu speelt de bal door. Muscă is nu in balbezit. Caramitru onderschept slim de pass. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Soare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolorul Breaza 74%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 26%.
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:4

47e minuut.
Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia passt de bal in één keer door. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel. Soare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:5

53e minuut.
Grzesiuk geeft de bal voor. Buia kopt de bal weg. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru passt de bal met de wreef. Buclea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:6

63e minuut.
Magowski met de inworp. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan passt de bal met de wreef. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Soare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Buclea rent richting de bal. Buclea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:7

64e minuut.
Buclea passt de bal zonder na te denken. Grzesiuk met een sublieme pass. Sierant probeert naar een medespeler te passen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Buclea passt de bal met de wreef. Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk probeert naar een medespeler te passen. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:8

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. David met een snelle inworp. Buia geeft een lange en hoge pass. Buclea heeft problemen om de bal te vangen. Buclea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Caramitru passt de bal in één keer door. Buia probeert naar een medespeler te passen. Buclea is nu in balbezit. Buclea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:9

90e minuut.
Buclea kopt de bal weg. Daar is Grzesiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk geeft een hoge lob. Soare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolorul Breaza 81%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 19%.
Tricolorul Breaza - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:10