Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton Heat Fc Ratatui
4-4-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 15.7
solid Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Carrillo passt de bal in één keer door. Pîrvu heeft problemen om de bal te vangen. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa schiet op doel. Chiculiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 1:0

3e minuut.
Pagliarulo speelt de bal door. Theodor met een sublieme pass. Levchenko met een sublieme pass. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 2:0

4e minuut.
Klungelig pakt Gorun de bal. Salim Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor geeft een lange en hoge pass. Carrillo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Căpusa probeert de bal met de borst te controleren. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa passt de bal in één keer door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Chiculiţă trapt de bal weg. Fonseca kopt de bal weg. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 3:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonseca met een snelle inworp. Salim Mustafa geeft de bal voor. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 4:0

21e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă onderschept slim de pass. Pungă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Theodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodor geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Theodor geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Chiculiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Chiculiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 5:0

34e minuut.
Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor geeft een lange en hoge pass. Surdu heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 6:0

36e minuut.
Pagliarulo onderschept slim de pass. Pagliarulo speelt de bal door. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa passt de bal in één keer door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 7:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pungă met een snelle inworp. Theodor geeft een lange en hoge pass. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Chiculiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Klungelig pakt Levchenko de bal. Levchenko passt de bal met de wreef. Salim Mustafa probeert de bal met de borst te controleren. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 9%, Fc Ratatui 91%.
Newton Heat - Fc Ratatui 8:0

49e minuut.
Holban is nu in balbezit. Pagliarulo met een sublieme pass. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Pagliarulo de bal onder controle te krijgen. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa passt de bal zonder na te denken. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 9:0

53e minuut.
Holban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bârlădeanu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa passt de bal met de wreef. Levchenko probeert naar een medespeler te passen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Chiculiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 10:0

58e minuut.
Carrillo schiet op doel. Chiculiţă speelt de bal door. Pungă kopt de bal weg. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bârlădeanu kopt de bal weg. Carrillo rent richting de bal. Vârtejaru rent richting de bal. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Buculei komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fonseca probeert de bal met de borst te controleren. Fonseca geeft de bal voor. Buculei kopt de bal weg. Salim Mustafa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salim Mustafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei geeft een lange en hoge pass. Surdu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 11:0

68e minuut.
Fonseca speelt de bal door. Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buculei de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 12:0

72e minuut.
Bârlădeanu passt de bal zonder na te denken. Levchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Levchenko passt de bal met de wreef. Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 13:0

73e minuut.
Levchenko probeert naar een medespeler te passen. Salim Mustafa speelt de bal door. Klungelig pakt Buculei de bal. Buculei haalt uit met een fantastische trap. Chiculiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 14:0

76e minuut.
Bârlădeanu met de inworp. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Podgorean krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Doeltrap. Chiculiţă trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonseca met een snelle inworp. Pagliarulo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Buculei passt de bal met de wreef. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa passt de bal zonder na te denken. Buculei is nu in balbezit. Buculei passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Salim Mustafa geeft een lange en hoge pass. Daar is Vârtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levchenko rent richting de bal. Levchenko schiet op doel. Buculei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiculiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 15:0

81e minuut.
Klungelig pakt Gorun de bal. Perianu is nu in balbezit. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Buculei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buculei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 16:0

83e minuut.
Fonseca probeert de bal aan de voet te houden. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buculei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buculei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Levchenko onderschept slim de pass. Levchenko passt de bal zonder na te denken. Theodor met een sublieme pass. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 17:0

86e minuut.
Pătra rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca passt de bal in één keer door. Buculei rent richting de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 18:0

89e minuut.
Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă geeft een lange en hoge pass. Buculei is nu in balbezit. Buculei schiet op doel. Chiculiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Fc Ratatui 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 13%, Fc Ratatui 87%.
Newton Heat - Fc Ratatui 19:0