Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metropol Medya Setbaşıspor
Normal Tactiek düzen 1
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 28.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Işık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demirezen is nu in balbezit. Demirezen haalt uit met een fantastische trap. Başaran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metropol Medya - Setbaşıspor 0:1

10e minuut.
Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı passt de bal in één keer door. Caymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Demirezen speelt de bal door. Tokatlı speelt de bal door. Haspolatlı probeert de bal met de borst te controleren. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metropol Medya - Setbaşıspor 0:2

18e minuut.
Acıpayamlı geeft een lange en hoge pass. Haspolatlı kopt de bal weg. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı draait met de bal, schiet en ... Çetin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metropol Medya - Setbaşıspor 0:3

21e minuut.
Kuczka probeert naar een medespeler te passen. Başaran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı draait met de bal, schiet en ... Çetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metropol Medya - Setbaşıspor 0:4

24e minuut.
Tokatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı draait met de bal, schiet en ... Çetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metropol Medya - Setbaşıspor 0:5

29e minuut.
Haspolatlı is nu in balbezit. Tokatlı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caymaz. Tokatlı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Düzceli kopt de bal weg. Daar is Tokatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Işık bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ohman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Demirezen de bal. Demirezen met een sublieme pass. Daar is Haspolatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dalyan heeft problemen om de bal te vangen. Demirezen rent richting de bal. Yayladağı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demirezen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haspolatlı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Metropol Medya - Setbaşıspor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metropol Medya 61%, Setbaşıspor 39%.
Metropol Medya - Setbaşıspor 0:6

46e minuut.
Klungelig pakt Tokatlı de bal. Tokatlı met een sublieme pass. Demirezen is nu in balbezit. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Haspolatlı met de inworp. Işık bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı maakt een afschuwelijke overtreding. Tokatlı krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohman met een snelle inworp. Caymaz met een sublieme pass. Atabey is nu in balbezit. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Demirezen rent richting de bal. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı passt de bal zonder na te denken. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ohman met een snelle inworp. Demirezen heeft problemen om de bal te vangen. Caymaz begaat een overtreding. Demirezen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demirezen met een snel genomen vrije trap. Çetin bokst de bal weg. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metropol Medya - Setbaşıspor 0:7

88e minuut.
Hunsoy geeft een lange en hoge pass. Caramello rent richting de bal. Caramello passt de bal zonder na te denken. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metropol Medya 55%, Setbaşıspor 45%.
Metropol Medya - Setbaşıspor 0:7