Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diljen Roni FC Lukas SK
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Baines kopt de bal weg. Elbistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbistanlı speelt de bal door. Štrbský is nu in balbezit. Štrbský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Allikvee met een snelle inworp. Sanfilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfilippo geeft een hoge lob. Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Elbistanlı met een sublieme pass. Yayladağı is nu in balbezit. Štrbský onderschept slim de pass. Štrbský draait met de bal, schiet en ... Gencel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - Lukas SK 1:0

17e minuut.
Schafböck met een sublieme pass. Allikvee bereikt de bal nog maar net als eerste. Allikvee geeft een lange en hoge pass. Štrbský bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Elbistanlı is nu in balbezit. Štrbský rent richting de bal. Elbistanlı rent richting de bal. Štrbský is nu in balbezit. Štrbský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Baines is nu in balbezit. Baines speelt de bal door. Elbistanlı speelt de bal door. Klungelig pakt Sanfilippo de bal. Sanfilippo draait met de bal, schiet en ... Paal! Štrbský is nu in balbezit. Štrbský schiet op doel. Gencel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - Lukas SK 2:0

37e minuut.
Allikvee rent richting de bal. Elibol geeft een lange en hoge pass. Baines speelt de bal door. Štrbský rent richting de bal. Štrbský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - Lukas SK 3:0

39e minuut.
Kınay speelt de bal door. Elbistanlı rent richting de bal. Elbistanlı passt de bal met de wreef. Štrbský bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - Lukas SK 4:0

42e minuut.
Elbistanlı rent richting de bal. Elbistanlı geeft de bal voor. Ertelemez kopt de bal weg. Štrbský rent richting de bal. Štrbský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diljen Roni FC 28%, Lukas SK 72%.
Diljen Roni FC - Lukas SK 4:0

48e minuut.
Ertelemez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Çağan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baines tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baines krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Berecz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çağan met de inworp. Kuzey is nu in balbezit. Kuzey geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kırıkkale rent richting de bal. Kırıkkale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - Lukas SK 4:1

56e minuut.
Klungelig pakt Sanfilippo de bal. Yayladağı bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbský verovert de bal door een tackle van achteren. Sanfilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfilippo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Elbiz rent richting de bal. Elbiz speelt de bal door. Štrbský is nu in balbezit. Štrbský schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Kınay geeft een lange en hoge pass. Schafböck speelt de bal door. Klungelig pakt Evcimen de bal. Schafböck rent richting de bal. Evcimen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eşkinazi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Evcimen speelt de bal door. Kuzey speelt de bal door. Kınay is nu in balbezit. Allikvee is nu in balbezit. Allikvee geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Allikvee onderschept slim de pass. Allikvee geeft een hoge lob. Štrbský rent richting de bal. Štrbský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - Lukas SK 5:1

84e minuut.
Elbiz kopt de bal weg. Inworp. Kuzey met de inworp. Štrbský rent richting de bal. Štrbský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - Lukas SK 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diljen Roni FC 29%, Lukas SK 71%.
Diljen Roni FC - Lukas SK 6:1