Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyparktoi f.c OLYMPOS
ifyoulike Tactiek PIGASOS
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen solid


8e minuut.
Godzina rent richting de bal. Smółko onderschept slim de pass. Smółko probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Pires Rodrigues bokst de bal weg.

12e minuut.
Smółko passt de bal zonder na te denken. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Pires Rodrigues bokst de bal weg.

16e minuut.
Petrinec passt de bal zonder na te denken. Smółko rent richting de bal. Antar begaat een overtreding. Antar krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Garcinuño is nu in balbezit. Smółko verovert de bal door een tackle van achteren. Smółko passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Pires Rodrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Petrinec met een snelle inworp. Arnoldsen is nu in balbezit. Zisimatos begaat een overtreding. Zisimatos krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zisimatos rent richting de bal. Torres begaat een overtreding. Zisimatos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bukalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Berendei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Goiaba de bal. Bukalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - OLYMPOS 1:0

33e minuut.
Zisimatos speelt de bal door. Zachopoulos is nu in balbezit. Goiaba geeft een lange en hoge pass. Zisimatos rent richting de bal. Zisimatos haalt uit met een fantastische trap. Berendei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 55%, OLYMPOS 45%.
Anyparktoi f.c - OLYMPOS 1:0

46e minuut.
Yakimov is nu in balbezit. Neustädter speelt de bal door. Grahovac heeft problemen om de bal te vangen. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wielgo heeft problemen om de bal te vangen. Neustädter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wielgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Salgado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pires Rodrigues werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anyparktoi f.c - OLYMPOS 1:1

56e minuut.
Neustädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Neustädter geeft de bal voor. Bukalski rent richting de bal. Bukalski draait met de bal, schiet en ... Berendei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - OLYMPOS 2:1

57e minuut.
Arnoldsen met een sublieme pass. Szawica rent richting de bal. Szawica met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... Pires Rodrigues bokst de bal weg.

60e minuut.
Klungelig pakt Petrinec de bal. Neustädter rent richting de bal. Neustädter probeert naar een medespeler te passen. Zachopoulos is nu in balbezit. Zachopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 54%, OLYMPOS 46%.
Anyparktoi f.c - OLYMPOS 2:1