Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-22 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: NaGoYa FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8717
NaGoYa FC Yokohama Shikas
Win Tactiek 円造
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
37.9 gemiddelde waardering 32.4
good Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen weak


18e minuut.
Stuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Droesbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhr geeft een lange en hoge pass. Pieris krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gascón geeft een lange en hoge pass. Marăndici met een sublieme pass. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr onderschept slim de pass. Stuhr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abelha rent richting de bal. Stuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhr passt de bal in één keer door. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Marăndici onderschept slim de pass. Marăndici geeft een lange en hoge pass. Piech kopt de bal weg. Daar is Pieris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieris draait met de bal, schiet en ... Šuhaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mahé heeft problemen om de bal te vangen. Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Shibasaki is nu in balbezit. Aloisi verovert de bal door een tackle van achteren. Aloisi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 28%, Yokohama Shikas 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NaGoYa FC - Yokohama Shikas 0:0

54e minuut.
Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatek met een sublieme pass. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Kubatek rent richting de bal. Kubatek passt de bal met de wreef. Pieris is nu in balbezit. Pieris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Frasquier de bal. Frasquier passt de bal in één keer door. Droesbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr onderschept slim de pass. Stuhr haalt uit met een fantastische trap. Šuhaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Šuhaj trapt de bal weg van het doel. Marăndici is nu in balbezit. Scalesi speelt de bal door. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nishimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishimura passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miyahara de bal. Incorvaia is nu in balbezit. Incorvaia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 33%, Yokohama Shikas 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NaGoYa FC - Yokohama Shikas 0:0