Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mainite FC ARARAT Plovdiv
Normal Tactiek 1
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 31.2
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Shipkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov met een sublieme pass. Babac rent richting de bal. Babac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kalaidzhiev de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kalaidzhiev kopt de bal weg. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babac verovert de bal door een tackle van achteren. Babac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - FC ARARAT Plovdiv 0:1

15e minuut.
Babac rent richting de bal. Kalaidzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babac onderschept slim de pass. Babac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - FC ARARAT Plovdiv 0:2

17e minuut.
Shipkov is nu in balbezit. Shipkov geeft een lange en hoge pass. Babac probeert de bal aan de voet te houden. Babac schiet op doel. Kalaidzhiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parvanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Isaev rent richting de bal. Elenski onderschept slim de pass. Babac rent richting de bal. Babac draait met de bal, schiet en ... Belchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Elenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Elenski passt de bal met de wreef. Babac is nu in balbezit. Babac draait met de bal, schiet en ... Belchev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - FC ARARAT Plovdiv 0:3

30e minuut.
Daar is Kazakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stilyanov is nu in balbezit. Kazakov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kazakov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Elenski probeert naar een medespeler te passen. Gelemenov rent richting de bal. Gelemenov met een sublieme pass. Daar is Babac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babac schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mainite 65%, FC ARARAT Plovdiv 35%.
FC Mainite - FC ARARAT Plovdiv 0:3

48e minuut.
Rusev geeft de bal voor. Elenski controleert de bal met de borst. Radomirov met een sublieme pass. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Radomirov rent richting de bal. Elenski onderschept slim de pass. Elenski passt de bal in één keer door. Babac rent richting de bal. Babac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Radomirov onderschept slim de pass. Elenski onderschept slim de pass. Elenski passt de bal met de wreef. Babac is nu in balbezit. Babac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - FC ARARAT Plovdiv 0:4

58e minuut.
Boyadziev speelt de bal door. Kazakov rent richting de bal. Elenski probeert naar een medespeler te passen. Babac bereikt de bal nog maar net als eerste. Babac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Radomirov passt de bal zonder na te denken. Belchev is nu in balbezit. Babac onderschept slim de pass. Babac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - FC ARARAT Plovdiv 0:5

71e minuut.
Palichev met een sublieme pass. Daar is Mieder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mieder speelt de bal door. Babac rent richting de bal. Babac schiet op doel. Parvanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - FC ARARAT Plovdiv 0:6

74e minuut.
Medina Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina Luna geeft de bal voor. Mieder kopt de bal weg. Elenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Elenski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Belchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mieder neemt de hoekschop. Kazakov controleert de bal met de borst. Kazakov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Belchev de bal. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder passt de bal in één keer door. Babac bereikt de bal nog maar net als eerste. Babac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - FC ARARAT Plovdiv 0:7

88e minuut.
Palichev met een sublieme pass. Daar is Mieder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mieder probeert naar een medespeler te passen. Babac is nu in balbezit. Babac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichev is nu in balbezit. Palichev met een sublieme pass. Mieder rent richting de bal. Mieder geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mainite 64%, FC ARARAT Plovdiv 36%.
FC Mainite - FC ARARAT Plovdiv 0:7