Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-15 19:15
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: AC Kukësi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
AC Kukësi KF Corrush
Normal Tactiek defenca
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 46.2
poor Schieten solid
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Duraj passt de bal in één keer door. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara probeert naar een medespeler te passen. Lluka is nu in balbezit. Lluka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carpintero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pahuara rent richting de bal. Lluka heeft problemen om de bal te vangen. Lluka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lluka draait met de bal, schiet en ... Shllaki met een sublieme pass. Prifti kopt de bal weg. Lushi heeft problemen om de bal te vangen. Qosaj speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Muslimi kopt de bal weg. Qosaj geeft de bal voor. Lluka kopt de bal weg. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara speelt de bal door. Lluka is nu in balbezit. Lluka haalt uit met een fantastische trap. Shllaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lluka kopt de bal weg. Klungelig pakt Fani de bal. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara schiet op doel. Shllaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - KF Corrush 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Kolgeci de bal. Kolgeci passt de bal zonder na te denken. Muslimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kuqo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Showman de bal onder controle te krijgen. Çukani rent richting de bal. Çukani geeft een hoge lob. Showman geeft een hoge lob. Shllaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Lluka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zguro verovert de bal door een tackle van achteren. Prifti geeft de bal voor. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - KF Corrush 0:2

33e minuut.
Fana kopt de bal weg. Lluka heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kuqo zijn tegenspeler op de grond. Kuqo krijgt een gele kaart. Lluka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lluka kan niet meer verder spelen. Brovkin komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Fani probeert naar een medespeler te passen. Qosaj is nu in balbezit. Qosaj passt de bal zonder na te denken. Pahuara rent richting de bal. Pahuara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Carpintero passt de bal in één keer door. Brovkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brovkin schiet op doel. Pahuara springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Muslimi is nu in balbezit. Brovkin verovert de bal door een tackle van achteren. Brovkin probeert naar een medespeler te passen. Pahuara rent richting de bal. Pahuara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 66%, KF Corrush 34%.
AC Kukësi - KF Corrush 0:2

50e minuut.
Carpintero geeft een lange en hoge pass. Muslimi heeft problemen om de bal te vangen. Demaqi rent richting de bal. Pahuara verovert de bal door een tackle van achteren. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Qosaj is nu in balbezit. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qosaj verovert de bal door een tackle van achteren. Qosaj geeft een hoge lob. Pahuara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Carpintero geeft de bal voor. Prifti probeert naar een medespeler te passen. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - KF Corrush 0:3

60e minuut.
Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero met een sublieme pass. Prifti met een sublieme pass. Brovkin is nu in balbezit. Brovkin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Qosaj geeft een hoge lob. Zguro heeft problemen om de bal te vangen. Brovkin probeert naar een medespeler te passen. Pahuara rent richting de bal. Pahuara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - KF Corrush 0:4

64e minuut.
Thika bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi begaat een overtreding. Thika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thika zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pahuara rent richting de bal. Pahuara draait met de bal, schiet en ... Shllaki bokst de bal weg. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Qosaj verovert de bal door een tackle van achteren. Qosaj controleert de bal met de borst. Qosaj speelt de bal door. Brovkin rent richting de bal. Brovkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lushi heeft problemen om de bal te vangen. Fani rent richting de bal. Carpintero onderschept slim de pass. Carpintero geeft de bal voor. Pahuara rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carpintero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuqo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prifti de bal onder controle te krijgen. Prifti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brovkin is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prifti neemt de hoekschop. Daar is Brovkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pahuara rent richting de bal. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - KF Corrush 0:5

71e minuut.
Fani is nu in balbezit. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero met een sublieme pass. Brovkin rent richting de bal. Brovkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - KF Corrush 0:6

74e minuut.
Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili geeft een hoge lob. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara draait met de bal, schiet en ... Shllaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Kuqo rent richting de bal. Brovkin verovert de bal door een tackle van achteren. Brovkin geeft een lange en hoge pass. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Brovkin is nu in balbezit. Brovkin met een sublieme pass. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Qosaj kopt de bal weg. Carpintero rent richting de bal. Carpintero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muslimi de bal. Pahuara is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Qosaj de bal. Çukani rent richting de bal. Qosaj geeft een lange en hoge pass. Brovkin is nu in balbezit. Brovkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Demaqi is nu in balbezit. Brovkin onderschept slim de pass. Brovkin met een sublieme pass. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 78%, KF Corrush 22%.
AC Kukësi - KF Corrush 0:6