Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Mahalla AS Rilindja
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Balilaj rent richting de bal. Balilaj geeft een lange en hoge pass. Hasani probeert naar een medespeler te passen. Boga is nu in balbezit. Boga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kacaj speelt de bal door. Hasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasani speelt de bal door. Duraj rent richting de bal. Duraj passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sako geeft de bal voor. Boga heeft problemen om de bal te vangen. Boga kopt de bal weg. Duraj rent richting de bal. Duraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hasani geeft een hoge lob. Hasanbegu is nu in balbezit. Boga is nu in balbezit. Hasanbegu onderschept slim de pass. Maxhuni geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ramadani probeert de bal aan de voet te houden. Skrapari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kacaj heeft problemen om de bal te vangen. Loki verovert de bal door een tackle van achteren. Loki probeert naar een medespeler te passen. Veliz rent richting de bal. Veliz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ristani rent richting de bal. Balliu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ristani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ristani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - AS Rilindja 1:0

29e minuut.
Kurtolli kan de bal niet met de borst controleren. Loki is nu in balbezit. Loki speelt de bal door. Duraj is nu in balbezit. Duraj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kacaj is nu in balbezit. Kacaj probeert naar een medespeler te passen. Kullaj rent richting de bal. Boga rent richting de bal. Boga draait met de bal, schiet en ... Skrapari bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kacaj kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusi met een snelle inworp. Ristani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristani haalt uit met een fantastische trap. Nallbani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Palaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaj geeft een hoge lob. Kacaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasani rent richting de bal. Hasani speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Mahalla 64%, AS Rilindja 36%.
SK Mahalla - AS Rilindja 1:0

47e minuut.
Balliu geeft de bal voor. Inworp. Haxhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ristani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristani geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - AS Rilindja 2:0

80e minuut.
Duraj passt de bal zonder na te denken. Maxhuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtolli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurtolli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Mahalla 53%, AS Rilindja 47%.
SK Mahalla - AS Rilindja 2:0