Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: fauzi fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 992
fauzi fc clover fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sugiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Sugiyanto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Darojatun de bal onder controle te krijgen. Sugiyanto is nu in balbezit. Sugiyanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hadiyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Winandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadiyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hadiyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hadiyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Mulyana met een snelle inworp. Darwis verovert de bal door een tackle van achteren. Parengkuan is nu in balbezit. Parengkuan schiet op doel. Klungelig pakt Priatna de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fauzi fc - clover fc 0:1

35e minuut.
Musriza speelt de bal door. Klungelig pakt Priatna de bal. Purnomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Purnomo schiet op doel. Suprapto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fauzi fc - clover fc 0:2

39e minuut.
Purnomo rent richting de bal. Mauro rent richting de bal. Purnomo verovert de bal door een tackle van achteren. Parengkuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parengkuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Darojatun geeft de bal voor. Inworp. Rahmanto met de inworp. Sugiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fauzi fc 55%, clover fc 45%.
fauzi fc - clover fc 0:2

47e minuut.
Takwin rent richting de bal. Takwin probeert naar een medespeler te passen. Purnomo is nu in balbezit. Purnomo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Priatna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fauzi fc - clover fc 0:3

58e minuut.
Takwin passt de bal in één keer door. Parengkuan is nu in balbezit. Parengkuan probeert naar een medespeler te passen. Purnomo is nu in balbezit. Purnomo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Parengkuan is nu in balbezit. Winandar verovert de bal door een tackle van achteren. Winandar speelt de bal door. Iswandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iswandi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Suryadi geeft een hoge lob. Rahmanto rent richting de bal. Halil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Halil krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Wisnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnu maakt een afschuwelijke overtreding. Sugiyanto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Ichwan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hariantoko komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Simanungkalit met een harde bal richting middenveld. Parengkuan kopt de bal weg. Purnomo heeft problemen om de bal te vangen. Purnomo schiet op doel. Suprapto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fauzi fc 56%, clover fc 44%.
fauzi fc - clover fc 0:3