Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Cilicia FK Mihr
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Aharonyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meloyan rent richting de bal. Harutyunyan speelt de bal door. Eskandaryan rent richting de bal. Eskandaryan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Petikyan de bal. Smbatyan rent richting de bal. Harutyunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - FK Mihr 0:1

22e minuut.
Petikyan draait met de bal, schiet en ... Der Malkhasyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan haalt uit met een fantastische trap. Levonyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - FK Mihr 0:2

28e minuut.
Harutyunyan passt de bal met de wreef. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan met een sublieme pass. Petikyan is nu in balbezit. Petikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Cilicia 56%, FK Mihr 44%.
Gallant Cilicia - FK Mihr 0:2

48e minuut.
Smbatyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harutyunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan passt de bal met de wreef. Petikyan rent richting de bal. Petikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - FK Mihr 0:3

56e minuut.
Mikoyan geeft een lange en hoge pass. Adamyan rent richting de bal. Adamyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Petikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petikyan schiet op doel. Levonyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Aharonyan geeft een hoge lob. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan speelt de bal door. Petikyan rent richting de bal. Petikyan draait met de bal, schiet en ... Levonyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Cilicia 57%, FK Mihr 43%.
Gallant Cilicia - FK Mihr 0:3