Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karavajo Mrtsum Mihr
Italia Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
uitstekend Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Ertl probeert naar een medespeler te passen. Simpson is nu in balbezit. Simpson passt de bal in één keer door. Badek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Liolidis speelt de bal door. Zimić rent richting de bal. Zimić passt de bal zonder na te denken. Badek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 1:0

17e minuut.
Asatryan met een snelle inworp. Ertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertl met een sublieme pass. Badek is nu in balbezit. Badek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 2:0

22e minuut.
Zimić met een sublieme pass. Khatcheryan is nu in balbezit. Badek verovert de bal door een tackle van achteren. Badek haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 3:0

33e minuut.
Hayrapetyan rent richting de bal. Zimić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimić speelt de bal door. Badek heeft problemen om de bal te vangen. Badek haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Badek rent richting de bal. Badek haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 4:0

36e minuut.
Badek controleert de bal met de borst. Khatcheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Liolidis verovert de bal door een tackle van achteren. Liolidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Zimić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimić geeft de bal voor. Badek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badek schiet op doel. Araqelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 32%, Mrtsum Mihr 68%.
Karavajo - Mrtsum Mihr 5:0

50e minuut.
Kasparov is nu in balbezit. Zimić onderschept slim de pass. Zimić geeft een lange en hoge pass. Badek is nu in balbezit. Badek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Araqelyan trapt de bal weg van het doel. Liolidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zimić de bal. Zimić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Liolidis onderschept slim de pass. Liolidis met een sublieme pass. Badek is nu in balbezit. Badek schiet op doel. De bal raakt de paal. Badek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 6:0

61e minuut.
Liolidis rent richting de bal. Liolidis passt de bal in één keer door. Badek speelt de bal door. Simpson is nu in balbezit. Simpson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Liolidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ohanyan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zimić passt de bal in één keer door. Daar is Ertl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ertl geeft een lange en hoge pass. Badek is nu in balbezit. Badek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Araqelyan met een sublieme pass. Simpson kopt de bal weg. Badek rent richting de bal. Badek schiet op doel. Araqelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 7:0

70e minuut.
Ertl rent richting de bal. Ertl geeft een lange en hoge pass. Kasparov rent richting de bal. Zimić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimić draait met de bal, schiet en ... Araqelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ertl passt de bal in één keer door. Simpson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kakussyan de bal. Badek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ertl kopt de bal weg. Badek rent richting de bal. Badek passt de bal met de wreef. Daar is Zimić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimić geeft een lange en hoge pass. Araqelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Badek heeft problemen om de bal te vangen. Badek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 8:0

80e minuut.
Boev heeft problemen om de bal te vangen. Boev geeft een lange en hoge pass. Ohanyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Badek de bal. Badek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hayrapetyan is nu in balbezit. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Badek rent richting de bal. Badek draait met de bal, schiet en ... Kakussyan probeert de bal aan de voet te houden. Araqelyan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ohanyan draait met de bal, schiet en ... Hayrapetyan is nu in balbezit. Badek onderschept slim de pass. Badek haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 9:0

86e minuut.
Ertl is nu in balbezit. Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev passt de bal zonder na te denken. Badek rent richting de bal. Badek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Kakussyan is nu in balbezit. Simpson onderschept slim de pass. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ertl passt de bal met de wreef. Khatcheryan is nu in balbezit. Badek verovert de bal door een tackle van achteren. Badek haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - Mrtsum Mihr 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 22%, Mrtsum Mihr 78%.
Karavajo - Mrtsum Mihr 10:0