Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kotayk Ulis Hay-Ari Sangesur
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan probeert naar een medespeler te passen. Tsaturyan met een sublieme pass. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mirumyan is nu in balbezit. Shahumyan rent richting de bal. Arakelyan geeft een lange en hoge pass. Tsaturyan rent richting de bal. Tsaturyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Shahumyan met een snelle inworp. Kocharyan rent richting de bal. Met opzet legt Artsruni zijn tegenspeler op de grond. Artsruni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayk Ulis 50%, Hay-Ari Sangesur 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kotayk Ulis - Hay-Ari Sangesur 0:0

48e minuut.
Mnatsakanyan geeft een lange en hoge pass. Saribekyan is nu in balbezit. Mirumyan is nu in balbezit. Saribekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Saribekyan draait met de bal, schiet en ... Aghaxanyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Xachikyan speelt de bal door. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Artsruni. Artsruni krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan geeft een lange en hoge pass. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mashouryan heeft problemen om de bal te vangen. Hovhannisyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovhannisyan passt de bal met de wreef. Saribekyan heeft problemen om de bal te vangen. Saribekyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aghaxanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan passt de bal in één keer door. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saribekyan rent richting de bal. Saribekyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayk Ulis - Hay-Ari Sangesur 1:0

83e minuut.
Kocharyan heeft problemen om de bal te vangen. Kocharyan passt de bal zonder na te denken. Hunanyan is nu in balbezit. Tsaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mnatsakanyan geeft de bal voor. Hayrikyan probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mashouryan. Mashouryan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayk Ulis 56%, Hay-Ari Sangesur 44%.
Kotayk Ulis - Hay-Ari Sangesur 1:0