Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marisa United Il-Kbar F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Roberts passt de bal zonder na te denken. Friggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo onderschept slim de pass. De Carlo draait met de bal, schiet en ... Speranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fiott heeft problemen om de bal te vangen. Fiott met een sublieme pass. De Carlo heeft problemen om de bal te vangen. De Carlo draait met de bal, schiet en ... Dimech probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Penza is nu in balbezit. Lombardi begaat een overtreding. Penza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Friggieri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Depares kopt de bal weg. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lombardi passt de bal zonder na te denken. Cauchi rent richting de bal. De Carlo onderschept slim de pass. De Carlo schiet op doel. Speranza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Il-Kbar F.C 1:0

28e minuut.
Valletta passt de bal in één keer door. Fiott geeft een hoge lob. Daar is Cauchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carlo rent richting de bal. De Carlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stellini rent richting de bal. De Carlo rent richting de bal. Friggieri met een sublieme pass. De Carlo rent richting de bal. De Carlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bartolo niet meer kan verder spelen. Degabriele komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Stellini de bal onder controle te krijgen. Fiott is nu in balbezit. Fiott geeft de bal voor. Klungelig pakt De Carlo de bal. De Carlo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marisa United 41%, Il-Kbar F.C 59%.
Marisa United - Il-Kbar F.C 1:0

47e minuut.
Stellini heeft problemen om de bal te vangen. De Carlo is nu in balbezit. De Carlo passt de bal in één keer door. Valletta is nu in balbezit. Valletta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Lombardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Carlo de bal. De Carlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Il-Kbar F.C 2:0

56e minuut.
Penza is nu in balbezit. Penza passt de bal met de wreef. Zammit is nu in balbezit. Valletta verovert de bal door een tackle van achteren. Valletta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Il-Kbar F.C 3:0

62e minuut.
Zammit rent richting de bal. Valletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valletta met een sublieme pass. Daar is De Carlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carlo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Zammit rent richting de bal. Cauchi onderschept slim de pass. Zammit bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauchi onderschept slim de pass. Cauchi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Speranza niet meer kan verder spelen. Roberts komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zammit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valletta. Zammit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zammit met een snel genomen vrije trap. Orland rent richting de bal. Orland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marisa United 34%, Il-Kbar F.C 66%.
Marisa United - Il-Kbar F.C 3:0