Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău `Trans Oil Ltd` Anenii Noi
4-3-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 18.8
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Balacan de bal onder controle te krijgen. Cordun is nu in balbezit. Cordun passt de bal in één keer door. Chilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calinin met een harde bal richting middenveld. Cordun rent richting de bal. Cordun geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Colum probeert de bal met de borst te controleren. Bulîghin rent richting de bal. Colum onderschept slim de pass. Colum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 1:0

7e minuut.
Gheaţă geeft een lange en hoge pass. Colum maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Djugostran de bal. Chilari rent richting de bal. Chilari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan geeft een lange en hoge pass. Chilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilari schiet op doel. Calinin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Colum rent richting de bal. Colum draait met de bal, schiet en ... Calinin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 2:0

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Calinin niet meer kan verder spelen. Troţchi komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Chilari onderschept slim de pass. Chilari passt de bal met de wreef. Djugostran rent richting de bal. Cordun verovert de bal door een tackle van achteren. Cordun haalt uit met een fantastische trap. Troţchi bokst de bal weg. Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 3:0

12e minuut.
Talmazan is nu in balbezit. Talmazan passt de bal zonder na te denken. Cordun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordun draait met de bal, schiet en ... Djugostran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Talmazan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colum is nu in balbezit. Colum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Colum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colum schiet op doel. Nicolăiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gheaţă is nu in balbezit. Gheaţă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Manoil speelt de bal door. Gheaţă is nu in balbezit. Gheaţă geeft een lange en hoge pass. Chilari is nu in balbezit. Chilari schiet op doel. Troţchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cerescu controleert de bal met de borst. Chilari rent richting de bal. Chilari met een sublieme pass. Klungelig pakt Cordun de bal. Cordun haalt uit met een fantastische trap. Troţchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nicolăiţă kopt de bal weg. Gheaţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colum de bal. Colum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Colum is nu in balbezit. Colum passt de bal met de wreef. Cordun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 4:0

31e minuut.
Manoil bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gavrilaş de bal. Cordun onderschept slim de pass. Cordun speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nicolăiţă kopt de bal weg. Bulîghin rent richting de bal. Chilari verovert de bal door een tackle van achteren. Cordun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bidenco speelt de bal door. Talmazan rent richting de bal. Talmazan passt de bal in één keer door. Cordun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gheaţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerescu rent richting de bal. Cerescu geeft een lange en hoge pass. Chilari is nu in balbezit. Chilari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 5:0

43e minuut.
Talmazan is nu in balbezit. Talmazan geeft een lange en hoge pass. Colum is nu in balbezit. Colum schiet op doel. Troţchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cordun is nu in balbezit. Cordun geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Colum de bal onder controle te krijgen. Colum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 24%, `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 76%.
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 6:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manoil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gheaţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheaţă geeft een hoge lob. Colum maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gheaţă onderschept slim de pass. Gheaţă geeft een hoge lob. Daar is Colum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilari haalt uit met een fantastische trap. Troţchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Colum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colum schiet op doel. Troţchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 7:0

65e minuut.
Gheaţă is nu in balbezit. Gheaţă geeft de bal voor. Klungelig pakt Nicolăiţă de bal. Colum geeft een lange en hoge pass. Chilari springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Talmazan kopt de bal weg. Daar is Djugostran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilari is nu in balbezit. Chilari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 8:0

72e minuut.
Gheaţă speelt de bal door. Chilari is nu in balbezit. Chilari speelt de bal door. Colum is nu in balbezit. Colum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Colum met een sublieme pass. Klungelig pakt Chilari de bal. Chilari passt de bal met de wreef. Cordun rent richting de bal. Cordun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bidenco kopt de bal weg. Moronta heeft problemen om de bal te vangen. Moronta geeft een lange en hoge pass. Chilari heeft problemen om de bal te vangen. Chilari haalt uit met een fantastische trap. Troţchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colum is nu in balbezit. Colum schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 9:0

80e minuut.
Bidenco met een sublieme pass. Cozaru rent richting de bal. Cozaru passt de bal in één keer door. Cordun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Djugostran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talmazan met een snelle inworp. Cerescu rent richting de bal. Cerescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Milewski speelt de bal door. Daar is Chilari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilari speelt de bal door. Colum rent richting de bal. Colum draait met de bal, schiet en ... Troţchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cordun rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bidenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozaru onderschept slim de pass. Cozaru geeft een hoge lob. Colum is nu in balbezit. Colum geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 31%, `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 69%.
Juventus Chișinău - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 9:0