Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borrachos Hijos Santos Presidentes
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. McFalcón is nu in balbezit. McFalcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - Santos Presidentes 0:1

7e minuut.
Zepeda rent richting de bal. McFalcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zepeda zijn tegenspeler op de grond. Zepeda krijgt een gele kaart. McFalcón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McFalcón kan niet meer verder spelen. Forsaythe komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Parris met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Goss de bal. Goss passt de bal in één keer door. Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe schiet op doel. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Wilson is nu in balbezit. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Domínguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osorio komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Turner is nu in balbezit. Turner geeft een lange en hoge pass. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Hijos 66%, Santos Presidentes 34%.
Borrachos Hijos - Santos Presidentes 0:1

53e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Hoyos met de inworp. Espitia Navarro rent richting de bal. Espitia Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jiménez De León geeft een hoge lob. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez begaat een overtreding. Méndez krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Goss passt de bal zonder na te denken. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsaythe verovert de bal door een tackle van achteren. Forsaythe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montilla trapt de bal weg van het doel. Goss kopt de bal weg. Forsaythe is nu in balbezit. Forsaythe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Botello is nu in balbezit. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss speelt de bal door. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ... Montilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forsaythe is nu in balbezit. Forsaythe haalt uit met een fantastische trap. Montilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - Santos Presidentes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Hijos 60%, Santos Presidentes 40%.
Borrachos Hijos - Santos Presidentes 0:2